Anyám 22 éves férfi létemre folyamatosan kérdezősködik hogy hova megyek, ha még este 19-20 körül sem vagyok otthon neki áll hívogatni. Hogy állítsam le?
Szerintem a tanácsom éppen, hogy nem az általad vázolt szituációt idézné elő.
Ez a viszony kb olyan, mintha a kérdező meg mindig a 14-15 éves dac korszakát élné, ahol minden tabu, anyuék előtt titok, még egy korty sört is stikában lehet meginni.
Egy egészséges felnőtt szülő-gyerek kapcsolatban teljesen normálisnak kellene lennie, hogy egy ilyen dolog nem tabu. Ennél később csak kényesebb témák lesznek, és marha nagy gáz lesz, ha amikor beüt a gebasz, a saját anyádhoz nem tudsz fordulni tanácsért, mert képtelen vagy kommunikálni vele.
Tudom, hogy divatos lett a titkolózás, meg minden fiatal (én is az vagyok, itt megjegyezném) okosabbnak hiszi magát a szüleinél, de nem árt észben tartani, hogy amíg világ a világ ők lesznek azok, akik jóban, rosszban ott lesznek, akikre feltétel nélkül számítani lehet.
+kieg.
Amúgy meg nem is ismered az anyját, de egyből rossznak állítod be.
Tőlem is megkérdezte, hogy hova megyek, aztán max mondta, hogy jó szórakozást, vagy megkérdezte, hogy adjon e pénzt stb.
Aztán persze volt, hogy iskola után meg nem voltam otthon este 10kor, elfelejtettem haza szólni, aztán felhívott, hogy minden rendben van e, de ez az abszolút normális kategória szerintem, és sokunknak inkább az esne rosszul, ha a szüleink le se tojnák, hogy mikor mit csinálunk, és élünk e még egyáltalán.
Szüleimmel élek, ők se baxák rám az ajtót h "közöd nincs hová megyünk gyerök, kuss a neved" :)
Nagy probléma ha megkérdezik.. huha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!