Az apám még mindig megakarja mondani, hogy mit csináljak? Folyamatosan dirigál. 45 vagyok, ő 76. Utasitgat az legyen amit mindig ő akar.
Nemhagyom.
De else tudom neki mondani, mert egyszerűen képtelen arra hogy meghallgasson, s kinyomja a telefont
Kamaszkorban is folyamatosan elnyomott.
Uralkodós, erőszakos tipus
Pl ha mondom neki, hogy ma még vacsorára is maradt rántotta, annnyit csináltam, akkor filyamatosan mondja mondja miért nemfőztél magadnak teljes szekálásig.
Mondom neki, most ez bőven elég volt, nemérti meg. Miért székely ha most ez így jó volt nekem.
Sok sok ilyen folyamatos piszkálódás, utasítgatás. S nemlehet megbeszélni se vele.a kapcsolatot ő teszi tönkre ilyenekkel
Mondom neki szépen.
Mondom neki a lelkére beszélve.
Ha megmondom neki erélyesen, hogy elegem van belőle, megsem halgat, csak annyit mond de ő csak jót akar,a( folyamatos szekálásaival), meg megöregedett, így mindenki hülyének nézheti.
SOHA NEMFOGJA BE A SZÁJÁT...S MILYENEK A MAI FIATALOK! NAGYON NEHÉZ KEZELNI!. JA SZÉPEN MONDOM NEKI, AZ SEM MÜKÖDIK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!