Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik már dolgoznak, de otthon...

Akik már dolgoznak, de otthon laknak a szülőkkel, ti fizettek be valamennyit az otthoni kasszába?

Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 16:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, mert közben fizetem a lakáshitelemet, előtte pedig nem engedték, de ha megyünk kirándulni, nyaralni, akkor ott fizetek.
2023. márc. 20. 17:36
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Én 1 éve kezdtem dolgozni rendesen mivel az egyetemet akkor fejeztem be, és így most apával élek együtt. Mondtam neki, hogy fizetem mindennek a rámeső részét de szó szerint kiröhögött (!!!), mert ő érezné magát rosszul ha az ő fizetése mellett én egy forintot is belefizetnék bármibe....

De azért ha látom, hogy nincs itthon valami akkor elmegyek és saját pénzből megveszem.

2023. márc. 20. 17:49
 13/25 anonim ***** válasza:
52%
17.32, hozzátok költözhetek? Én 100E Ft-ot is szívesen fizetnék, ha ebből kijönne a kajám és a rezsi is.
2023. márc. 20. 17:54
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
Fizetek, de nem fixen havonta pénzösszeget hanem ha pl elviszem a családi autót és látom hogy kevés a benzin akkor teletankolom, boltba megyek akkor megveszem azt is amire másnak itthon szüksége van, szülőnek csomagja jön kifizetem stb azt nem kérem vissza, ilyenek.
2023. márc. 20. 17:54
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem fizetek, mert nem engedik. Azt mondják, hogy másoknak vesznek lakást a szüleik, ők nem engedhetik ezt meg így ezzel szeretnének nekem segíteni. (nem, ezt nem találtam ki, vagy hoztam fel nekik) A kajámat 100%-ban én fizetem természetesen.
2023. márc. 20. 18:04
 16/25 anonim ***** válasza:
85%

Nagymamámmal ketten éltünk. Én fizettem az élelmiszert - mivel jobban kerestem, mint az ő nyugdíja - ő meg a rezsit fizette, ami havonta volt olyan 25 ezer forint.

Ha valami nagyobb kiadás volt - például tüzifa, új háztartási gép - azt ketten vettük.

Úgy gondolom, az olyan fiatalokat, akik becsületesen dolgoznak, beleadnak a háztartási költségekbe, gusztustalan dolog egy kalap alá venni azokkal, akik a szüleiken élősködnek!

A szüleim öt évig a mamával éltek, míg kész nem lett a házuk! Akkoriban ez nem számított rendkívüli dolognak! Mint manapság ez a rohadtul undorító "mama hotelezés"...

2023. márc. 20. 18:15
 17/25 anonim ***** válasza:
65%

10

Egy pesti, belvárosi nagy lakásnak mennyi legyen a rezsije?

Soroltam: közös költség, internet, stb. Stb=háztartási cuccok, mosópor, tisztítószerek. Az összeg nagyobb része így is a kaja.

2023. márc. 20. 18:45
 18/25 anonim ***** válasza:
63%
Igen
2023. márc. 20. 19:18
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem anno 22 évesen nagyon rosszul esett, hogy pénzt akarnak tőlem kérni, amikor nyaranta dolgoztam, fősuli mellett év közben is, gyakorlatilag taníttatni sem tudtak, de a pénz az kellene. Kerestem munkát, fizettem egy szobát egy albérletben meg a magántanárt, mert arra sem telt, hogy egy nyelvvizsgára fel tudjak készülni tanárral. Apám mindent elivott. Más már gimiben csinált nyelvvizsgát. Úgyhogy önfenntartó lettem inkább, kéthetente hazalátogattam, amikor meg férjhez mentem, ritkábban.

Én nem fogok pénzt kérni a gyerekeimtől, azt tudom, sőt azon vagyunk, hogy mindegyiknek legyen lakása.

2023. márc. 21. 07:27
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem engedték, azt mondták, azt az összeget tegyem félre, jó lesz másra is.

Viszont sokszor bevásároltam, az internetet és nekem külön a TV-előfizetést pl. én fizettem.

2023. márc. 21. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!