Anyukám jogosan mondta hogy menjek le tejfölért a boltba,mert kell a kajához?
Nem értem miért nem vette meg egyszerre,vagy megy le érte inkább ő,ha már úgy is főz.
20F
csak vicces a kerdes
Elregélem gyerekkoromban vagyis mig otthon lktam olyan 18-23 eves koromig, kb olyan 10 eves koromtop kezdve bizony anyam nagyanyam (ketto is volt biza), ha eppen valami megse volt otthon de kellett az etelhez, akkor siman lekuldtek a boltba.
Egyik nagymamamnal nyari szunetekben rendszeresen nekem es tesomnak kellett elmenni a messzebbi boltba tejert vagy epp elesztoert. A masiknal hol vajert, hol olakert ugrasztottak le minket. Anyamnal tejfol, vagy fu egy darab sajtot hozz mar vagy fel kilo turot...es mentem is le. Nem is igazan ertem a kerdesed jelleget a kotozkodesen es vagy butasagon kivul.
Igaz anno en se ertettem de mivel ehes voltam meg eleve mert kertek menjek le csinaltam. Masreszt azert kellett lemenni tejfolert mert pl ugy a turogomboc finomabb volt csak anyam elfelejtette hogy a hutoben levo tejfolos dobozban mar csak egy knalnyi tejfop.van vagy veletlen nem vett. De azert nem hozongtunk.
"Csinálnék lángost, de közben a tésztán kívül a pofátlan, lusta fiam valagát is bedagasztanám."
Csicskalángost max a kérdezőnek, nem vacsorát 😂
Apám milyen nyomorékvagy már neis haragudj..:D
És a baj hogy nagyonsok..sőtt egyre több olyan van mint te..életképtelen mihaszna…
Faszikám 20évesen anyád főz rád és ahelyett hogy megbecsülnéd tisztelnéd értékelnéd még PAMPOKSZ?…eltudom képzelni hogy reagálsz ha a net nincs fizetve :D elvonási mint a dope rol…
Jóember..mondd az otthoniaknak hogy TE főzöl csak egy hétig…a családodra..
Bevásárlás
Elkészìtés
És ugye elmosogatsz elpakolsz..
Csináld egy hétig csak..majd megváltozik ez a haszontalan sz@r hozzáállásod…értelmi nyomorék és ezt most a legtapintatosabban mondom neked…
22éves koromtol 26ig magam éltem most barátnőmmel/menyasszonykámmal..
16éves korom òta aktivan főzök..és igen az egész családomnak készítettem ennivalót nem csak magamnak…
És amikor reggel 7-8tol a konyhában nyomod hogy a vasárnap délután finom ételtől kajakómátol megrészegedve teljen (amit gondolom hogy a te beled is elbír) mekkora kvanqgy segitséget jelent az ha valakit megkérsz és elmegy hozni egy k..doboz tejfölt…
;,de mivel azvagy ami vagy..te ezt sosem értheted meg :/
És férfiúvagyok..nem csaj…
Egy tipp
Osszad fel az embereket életrevaló kra és életképtelenekre
Te nagyon az utóbbira húzol “ kedves komám…
Anyád helyében többször neveltelek volna sallerral…
Később ha lesz eszed rájösz magadtol hogy nemártottmvolna a “motováció”
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!