Most mit tegyek? Hogyan győzzem meg a szüleimet?
Fú mennyi gusztustalan hozzászóló van és nem is a kérdésre válaszoltok, hanem össze vissza magyaráztok mindenfélét. Kitérdekel, hogy ti magán vagy sztk orvoshoz jártok és nálatok mi volt. Na pont ilyenek miatt olvasom egyre kevesebbet a gyakorit.
Kérdező neked válaszolva az a komoly probléma, hogy anyáddal nincs meg a bizalmi kapcsolatod ilyen téren. Ha anyád megbízna benned és olyan mély, őszinte és szeretet teljes kapcsolatotok lenne, akkor nem okozna ez neki problémát, hogy azt mondja nem kell menned suliba. Hihetetlen egyes szülők mit problémáznak ilyen esetben is, amikor a gyerekének elvan törve a lába és 4 hétig nem volt suliban és akkor már nem mind1, hogy 1 vagy 2 nap, ha úgyis mész orvoshoz. Majd az orvos megmondja utána mi a teendő. Vhogyan értesd meg anyáddal, hogy ha már most így áll hozzád, akkor későbbiekben ne lepődjön meg, ha kevesebbet fogsz vele beszélni és kevésbé leszel rá kíváncsi.
Négy hetet írsz, az lejár ma, szóval mehetsz iskolába. ;)
Nem kell erre fogva ellógni a sulit, és már rég mankóval kellene közlekedned - nem egész nap, de 25-30 percet, hogy szokd, ugyanis a négy hét leteltével vissza kell térned a normális életbe.
11-es, nem gusztustalanok vagyunk, hanem felnőttek, akiket nem lehet csak úgy hülyére venni - hiába igyekszik nagyon a kérdező.
Nekem is volt hasonló sérülésem, a műtétet követő 5. nap már gyógytornára jártam, és mankóztam - mint rengetegen, mellesleg.
És ezt nem kell az anyukára fogni, az orvos megmondta, hogy letelik a négy hét, nem szükséges tovább feküdnie. Letelt a négy hét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!