Most mit tegyek? Hogyan győzzem meg a szüleimet?
Zárójelentést mindenképpen kaptatok.
Manapság a legnagyobb műtéttel sem szabad 1 hónapig feküdni.
Gondolom kaptál járókeretet vagy könyökmankót és valószínűleg véralvadásgátlót is szúrni kell.
Fiam lábfejét, ujjait 3 hete műtötték, inakat, csontokat áthelyezve, még fémek vannak benne, de műtét másnapján járókerettel jött le a kocsihoz. A lábat fel kell polcolni.
Oké elösször is nem sántít a történet. Fekvőben vagyok holnapi nap végéig. A papíron csak annyi állt amit kaptunk hogy mikorra kell kontrollra menni. Meg annyi hogy 4 hétig nem terhelhetem.
3mas.. mediscus szakadás mert kifordult meccsen a térdem:)
"iskolába??nekem elég gyanús ez a sztori felétek nem reggel kell orvoshoz menni?"
Felénk a háziorvos a hét egyik felében délelőtt, a másik felében délután rendel. Az SZTK-ban pedig délután vannak a kontroll vizsgálatok.
Nekem elsö keresztszalag és meniszkusz szakadás volt. A 6 hét sín és mankózás Oké.
Viszont mütét utáni 3. nap kezdödött a gyógytorna. Azóta is van hetente 2x.
Kontrollra már másnap vissza kellett menni.
A mütét után megtanították, hogy kell mankózni.
Kicsit sántít a sztorid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!