Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit tegyek? Hogyan...

Most mit tegyek? Hogyan győzzem meg a szüleimet?

Figyelt kérdés
Fekvő beteg vagyok 4 hete mert a lábamat megműtötték. Holnap délután megyek orvoshoz de holnap iskolába egész nap be akar rakni anyukám. Viszont a lábam nem bírja de ő ezt nem hiszi el.

2023. márc. 5. 16:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Ha megmütötték akkor csak tud róla??gondolom kaptál a korházban valami olyan papírt hogy meddig nem mehetsz iskolába??nekem elég gyanús ez a sztori felétek nem reggel kell orvoshoz menni?
2023. márc. 5. 16:32
 2/15 A kérdező kommentje:
1-es válaszoló nem, nem kaptunk róla papírt a kórházba és tényleg délután kell menni
2023. márc. 5. 16:40
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Semmit nem kaptál hogy meddig kell otthon maradni?mikor járkálhatsz?meddig eröltetheted??semmit nem mondták???mivel mütöttek?
2023. márc. 5. 16:41
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Olyan nincs hogy nem kaptatok papírt mikor kell kontrollra menni stb sántit történet.
2023. márc. 5. 16:48
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem anyukád úgy van vele, hogy már így is sokat hiányoztál és ha dokihoz el tudsz menni, akkor iskolába is.
2023. márc. 5. 16:52
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Zárójelentést mindenképpen kaptatok.

Manapság a legnagyobb műtéttel sem szabad 1 hónapig feküdni.

Gondolom kaptál járókeretet vagy könyökmankót és valószínűleg véralvadásgátlót is szúrni kell.

Fiam lábfejét, ujjait 3 hete műtötték, inakat, csontokat áthelyezve, még fémek vannak benne, de műtét másnapján járókerettel jött le a kocsihoz. A lábat fel kell polcolni.

2023. márc. 5. 16:52
 7/15 A kérdező kommentje:

Oké elösször is nem sántít a történet. Fekvőben vagyok holnapi nap végéig. A papíron csak annyi állt amit kaptunk hogy mikorra kell kontrollra menni. Meg annyi hogy 4 hétig nem terhelhetem.

3mas.. mediscus szakadás mert kifordult meccsen a térdem:)

2023. márc. 5. 16:53
 8/15 A kérdező kommentje:
6os nem tudom mért nem szabad pontosan ráállnom de porcvarrásom volt meg csonttisztítás:)
2023. márc. 5. 16:56
 9/15 anonim ***** válasza:
93%

"iskolába??nekem elég gyanús ez a sztori felétek nem reggel kell orvoshoz menni?"

Felénk a háziorvos a hét egyik felében délelőtt, a másik felében délután rendel. Az SZTK-ban pedig délután vannak a kontroll vizsgálatok.

2023. márc. 5. 17:40
 10/15 anonim ***** válasza:
95%

Nekem elsö keresztszalag és meniszkusz szakadás volt. A 6 hét sín és mankózás Oké.

Viszont mütét utáni 3. nap kezdödött a gyógytorna. Azóta is van hetente 2x.

Kontrollra már másnap vissza kellett menni.

A mütét után megtanították, hogy kell mankózni.

Kicsit sántít a sztorid.

2023. márc. 5. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!