Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyibe kerül egy DNS szakért...

Mbebe78 kérdése:

Mennyibe kerül egy DNS szakértői vélemény amit a bírósàg rendel el az apasàg törvényesítésére?

Figyelt kérdés
2023. márc. 3. 19:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%

64.000 forinttól kezdődik:

[link]

Biztosan van máshol is ilyen.

2023. márc. 3. 20:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
De ez szerintem a magánszemélyeknek szóló árak lehetnek.
2023. márc. 3. 21:19
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

1. Amit linkeltél az nem a hivatalos vizsgálat, csak a magamnak rendelt. A bíróság által is elfogadható, jegyzőkönyvezett ugyanennél a cégnél már 130ezer.

Az egy másik kérdés, hogy ha vitás az apaság kérdése, akkor érdemes egy olcsóbbat megcsináltatni és elfogadni a tényeket peren kívül, mert ha a bíróság rendeli el a vizsgálatot az még drágább lesz és a vesztes fizeti. Én a bíróság által elrendeltet 200ezer körül hallottam, de nem tudom mennyire igaz.

2023. márc. 3. 21:25
 4/13 anonim ***** válasza:
35%

3.

Ahogy írtam, 64.000 forintTÓL + ott a link. Ne én másoljam már ki az infokat. Ezt is 3 masodperc volt googleval kikeresni.

2023. márc. 3. 21:27
 5/13 anonim ***** válasza:
23%

#4 az se sikerült, mert 77000 forint egy alap teszt

a 3 másodperces google kereséseddel elavult infókat találtál

2023. márc. 4. 07:27
 6/13 NTBS ***** válasza:
57%
100 000-ből kijön.
2023. márc. 4. 08:44
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

5 te tényleg ennyire buta vagy?? 🤡

Az oldalról:

"Jegyzőkönyvezett apasági vizsgálat

Apasági per, hagyatéki eljárás, öröklés, örökbefogadás, gyámeljárás, névváltoztatás, családegyesítés, gyermek családi jogállásának rendezése érdekében

Bírósági eljárásban benyújtható, igazságügyi genetikus szakértő által hitelesített és aláírt eredmény

Hazai és európai uniós jogszabályoknak megfelelő, MSZ ISO/IEC 17025:2005 szabvány szerint akkreditált és működő DNS - laboratóriumban

Eredmény 2 héten belül"

Az árlista összesen 3 kattintas, és meglatod, mennyube kerül a jegyzőkönyvezett vizsgálat. Ehhez komoly agyi teljesítmény kellett, elolvasni fél oldalt, és kattintani párat.

Bejelentkezni ne jelentkezzek be helyette?

Ilyen sötét "analfabétát" mint te.

2023. márc. 4. 09:25
 8/13 anonim ***** válasza:

Az jeligés apasági vizsgálat, és nem "alap". 🤣

"Alap" vizsgalat nincs, jelentsen ez bármit is. A jeligés nem használható fel bírósagi eljárásban, tök logikus, mert nincs a minta az adó személyekhez kötve.

Ezt mind leírja a linkelt oldal, az árlistaval együtt. csak el kellene tudni olvasni.

De ez neked jókora mentális kihívást jelent.

2023. márc. 4. 09:29
 9/13 A kérdező kommentje:
A bírósàg rendeli el az apasàgi tesztet, mivel az anya nem volt hajlandó elismerni az apasàgot,a gyermeknek jelenleg az apja nincs megnevezve.
2023. márc. 4. 10:59
 10/13 anonim ***** válasza:
57%

#7 nagyokos, mondd már el akkor hogy 64000 forintért milyen apasági vizsgálat van

mert az írta 64000 forintTÓL

🤡

2023. márc. 4. 18:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!