A szülők sosem tudnak bocsánatot kérni?
Figyelt kérdés
18 vagyok, szüleim soha de soha nem mondták egyszer sem semmiért, hogy "bocsi, ezt elbasztuk" vagy csak simán bocsánat, inkább még a szomszéd kutyájának a bolháit is kihozzák hibásnak, csak ne kelljen beismerniük hogy valamit ők rontottak el. Nálatok is van ilyen?2023. febr. 28. 22:08
1/19 anonim válasza:
20 évet vártam rá, hogy apám kimondja, hogy megbízható voltam fiatalon (nem változott a dolog, csak türelmesnek kellett lennie egy megbízhatatlan fiatal rokonnal).
2/19 anonim válasza:
Szülőként én többször is bocsánatot kértem már a gyerekemtől, ha hibáztam.
4/19 anonim válasza:
Apám szokott
Anyám soha, de soha
5/19 anonim válasza:
Senkitől nem kérek bocsánatot, a gyerekeimtől sem és azt is utálom ha valaki tőlem kér! Semmit nem ér!
6/19 anonim válasza:
Az ilyen embernek nagy az egója,azt hiszi ő a tökéletes és ő nem hibázik...
7/19 anonim válasza:
Én ma kértem bocsánatot a fiamtól éppen. A szüleim is megtették néhány ügy kapcsán, néha több évtizeddel később.
8/19 anonim válasza:
Te mondtad nekik valaha, hogy bocs, ezt elbaxtam? Vagy mindig csak és kizárólag ők hibáznak, te sosem?
9/19 NTBS válasza:
Anyukám sosem tette, mégis felnőttem. Nem kell ezt túl dramatizálni.
10/19 A kérdező kommentje:
Ilyen 16 éves koromig igen, de még majdnem az is baj volt, szóval azóta inkább nem szólalok meg.
2023. márc. 1. 07:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!