Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek,ha ilyen lenne a...

Mit tennétek,ha ilyen lenne a lányotok? Meddig mehet ez?

Figyelt kérdés
22 éves a lányom 6 éve megismert egy fiút akivel évente 1x összejöttek aztán 1 hét múlva szakítottak,amikor 19 éves volt felvett neki 300 ezer forint kölcsönt.A fiú eltűnt 2 évre a lányom összeszedte magát lelkileg erre a fiú egy éve visszatért. Azóta együtt vannak odaköltözött a fiúhoz,több millió hitelt felvett neki. Havonta egyszer hozzánk költözik 1 hétre mert a fiú veri,semmibe nem nézi. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni próbáltam elvinni pszichológushoz,mert ez valószínű valami beteges kötődés nála,de nem jött. A párom mellettem áll és azt mondja,hogy egyszer vége lesz és végleg kidobja a fiú,de mi van,ha nem? Vagy esetleg becsúszik egy baba? Egyszerűen annyira elvagyok keseredve,hogy gondolkodtam,hogy felmérések egy pszichológust,nem tudom feldolgozni,hogy a fiatal lányom egy ennyire bántalmazó kapcsolatban él és ennyi tartozás a lett a fiú miatt. Nem tudok mit csinálni,csak tűrni,mert minket is simán eldobna a fiú miatt,már egy barátja nincs,mert a fiút választotta inkább.
2023. febr. 26. 21:31
1 2 3
 21/29 NTBS ***** válasza:
75%
Régen kihúznám a kezemet alóla. Egyszer hagytam volna visszajönni. Többször nem.
2023. febr. 27. 06:42
 22/29 anonim ***** válasza:
41%

Egyáltalán nem biztos, hogy Kérdező tehet a kialakult helyzetről, csak ezt "olyan jónak tűnik leírni"...

Előfordulhat olyan, hogy otthon minden teljesen rendben van, a családra számíthat valaki, de a kortársaktól kap olyan lelki bántalmazást vagy megerősítéseket, ami hatására ez történik...

Lehet találkozni olyan esetekkel, hogy például egy család mintaszerűen felnevelt 5 gyereket, egyetlenegy mégis rossz társaságba keveredett, zűrös ügyei voltak stb.

2023. febr. 27. 06:57
 23/29 anonim ***** válasza:
83%

Nem fogadnám vissza, hajönne. A végén egyedül marad az adóságokkal. Majd hozzám jönnek lefoglalni a végrehajtók mindent ha ott lakik /be van jelentve.

Ha el akarja baxni az életét az ő döntése, engem hagyjon ki belőle

2023. febr. 27. 06:58
 24/29 anonim ***** válasza:
79%

Aki ostoba, az ostoba! Aki hagyja, hogy hülyét csináljanak belőle, abból csináljanak is, mert megérdemli!

Ebben az egész történetben csak téged sajnállak, kérdező, mert szörnyű érzés lehet látni, hogy akit feleneveltél ennyire gyengeelméjű...

Már előre tudjuk a forgatókönyvet: lebabázik a lányod, majd jó esetben néhány év múlva a csávó lelép és otthagyja gyerekestől a lányodat, aki majd hazaköltözik hozzád, majd nevelhetitek együtt a gyereket... Persze, az apja felé sem fog nézni.

Egy épelméjű nő egy ilyen csávóval már akkor szakított volna, mikor adósságba akarja verni a csávó! Ám, ha valaki hülye, az megérdemli a sorsát...

2023. febr. 27. 07:05
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Azt már meg sem említem, hogy a csávó már most is folyamatosan csalja... Amit az ostoba lányod, ha megtud is meg fog neki bocsájtani rendszeresen...
2023. febr. 27. 07:05
 26/29 anonim ***** válasza:
41%

15-ös vagyok.

Olvastam az ügyvédi lehetőségről és ekkor jutott eszembe egy mentő ötlet még: a lakóhelyed szerint illetékes jogi segítségnyújtó osztálynak is el kellene látnia tanácsokkal, ha hozzájuk fordulsz!

Sajnos már csak egy hónapig lesz ebben az országban egy rendkívül lelkiismeretes ügyvéd, aki nekem nagyon sokáig térítésmentesen segített ismerve egy bizonyos hátráltató körülményt.

Ezután éveken át külföldön lesz, tehát esélyem sem lesz utolérni - állítása szerint én is mehetek majd utána, de ebből nem tudom, mi fog megvalósulni...

2023. febr. 27. 07:56
 27/29 anonim ***** válasza:
41%
Mármint az egyik itt található válaszban olvastam az ügyvédi lehetőségről (bocsánat, ez lemaradt. Fogalmazási hiba.)
2023. febr. 27. 07:57
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
A lányod naiv hülye. NEM kell visszaengenetek az életetekbe, teljesen felesleges.
2023. febr. 27. 08:27
 29/29 anonim ***** válasza:
81%
Itt a pasira kell hatni, hogy végleg hagyja békén a lányodat. Ehhez tényleg valami nagydarab állat kell, aki megijeszti a kis köcsögöt!
2023. febr. 27. 14:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!