Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek,ha ilyen lenne a...

Mit tennétek,ha ilyen lenne a lányotok? Meddig mehet ez?

Figyelt kérdés
22 éves a lányom 6 éve megismert egy fiút akivel évente 1x összejöttek aztán 1 hét múlva szakítottak,amikor 19 éves volt felvett neki 300 ezer forint kölcsönt.A fiú eltűnt 2 évre a lányom összeszedte magát lelkileg erre a fiú egy éve visszatért. Azóta együtt vannak odaköltözött a fiúhoz,több millió hitelt felvett neki. Havonta egyszer hozzánk költözik 1 hétre mert a fiú veri,semmibe nem nézi. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni próbáltam elvinni pszichológushoz,mert ez valószínű valami beteges kötődés nála,de nem jött. A párom mellettem áll és azt mondja,hogy egyszer vége lesz és végleg kidobja a fiú,de mi van,ha nem? Vagy esetleg becsúszik egy baba? Egyszerűen annyira elvagyok keseredve,hogy gondolkodtam,hogy felmérések egy pszichológust,nem tudom feldolgozni,hogy a fiatal lányom egy ennyire bántalmazó kapcsolatban él és ennyi tartozás a lett a fiú miatt. Nem tudok mit csinálni,csak tűrni,mert minket is simán eldobna a fiú miatt,már egy barátja nincs,mert a fiút választotta inkább.
2023. febr. 26. 21:31
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%

A fiúnak vannak szülei?

Vagy egyáltalán próbáltatok már a fiúval beszélni erről?

Igazából ha jól értem, 6 éve megy ez a “se veled, se nélküled” kapcsolat.

Tehát 6 évig ti tűrtétek ezt az egészet.

A fiúnak biztos vagyok benne hogy nem csak a te lányod van az életében.

Valószínűleg megígér neki fűt fát, és a lány naiv módon elhiszi.

Egy mérgező kapcsolatnak nagyon nehéz véget vetni, a lányodnak kell rájönnie hogy ez neki nem jó.

Az van, hogy rákell jönnie arra hogy egyedül jobb neki.

Az az, egyedül jobban érzi magát.

Én amúgy szivesen elbeszélgetnék vele erről, ha bár tudom hogy nagyon max 50% esély van rá hogy valami hat is rá.

Ti szülőként annyit tudtok tenni, hogy támogatjátok minden helyzetben.

Mivel már 22 éves jogilag nem tehettek semmit, hiszen már felnőtt ember.

Reménykedem benne hogy talál magának időközben egy férfit, mert csak ez mentheti meg a teljes lelki kihalástól.

2023. febr. 26. 21:47
 2/29 anonim ***** válasza:
71%
Még csak annyi, hogy mindenképpen a lany édesapja beszélgessen a fiúval, ha ez lehetséges.
2023. febr. 26. 21:50
 3/29 A kérdező kommentje:

A fiú szülei se normálisak,munkanélküliek stb.

Próbálok hatni a lányomra, de nem megy. A fiúnak többször kiderültek a kalandjai más lányokkal és az se számít a lányomnak.

2023. febr. 26. 21:53
 4/29 anonim ***** válasza:
95%

Én nem fogadnám vissza, amikor havonta egy hétre vissza akar jönni. Megmondanám neki, hogy a párját választotta, ránk nem hallgatott, a saját kárából se tanult.

Igenis tanulja meg, hogy a döntéseiért neki kell viselnie a felelősséget!

2023. febr. 26. 21:54
 5/29 anonim ***** válasza:
85%
Azért valamit ti is elszúrtatok, ha ennyire vak. Még amikor 15-16 éves volt, akkor kellett volna de rohadtul elbeszélgetni vele. Meg a srácot is felkeresni, hogy pattanjon le a lányotokról. Ezt már "népiesen szólva baxhatjátok".
2023. febr. 26. 21:54
 6/29 A kérdező kommentje:

Ha nem fogadom vissza és kidobja a fiú aludjon az utcán?

Az apukája sajnos nem el már

2023. febr. 26. 21:58
 7/29 anonim válasza:
55%
Felfogadnék 2-3 OKJ-s bézbózütő kezelő szakembert.
2023. febr. 26. 22:06
 8/29 anonim ***** válasza:
87%
A lányod idióta. Ezen nem tudsz segíteni.
2023. febr. 26. 22:09
 9/29 anonim ***** válasza:
10%

Mi lenne ha kipróbálnád azt, hogy támogatod ebben a kapcsolatban a lányod?

Szerintem se jó semmire egy ilyen kapcsolat, de közben meg azt már kipróbáltad hogy próbálod lebeszélni őt, és saját tapasztalat hogy ha valamit tiltanak, ellene beszélnek akkor már csak azért is próbálom én sikerre vinni, hogy nehogy már a másiknak legyen igaza.

Lehet a te lányod is ilyen hülye, hogy támadásnak veszi ha megmondod neki az igazat és még inkább be akarja bizonyítani, hogy a srác rendben van.

2023. febr. 26. 22:10
 10/29 anonim ***** válasza:
94%
Ha visszajön,mert a fiúval összevesztek akkor nem fogadnám vissza így hátha megtanulja a dolgokat.Akkor kellett volna parancsolni neki és elmondani,hogy ez a kapcsolat nem normális amikor több millió hitelt vett fel egy ilyen fiúnak aki nem is szereti és nem normális kapcsolatban élnek együtt.Az a pénz amit felvett mire ment el?Sajnos amíg a lányod nem fogja fel mit csinál addig nem lehet segíteni neki.Tiltani felesleges pszichológus pedig csak olaj a tűzre.Inkább reménykedj,hogy megjön az esze és otthagyja és nem csúszik be a baba.
2023. febr. 26. 22:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!