Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek,ha ilyen lenne a...

Mit tennétek,ha ilyen lenne a lányotok? Meddig mehet ez?

Figyelt kérdés
22 éves a lányom 6 éve megismert egy fiút akivel évente 1x összejöttek aztán 1 hét múlva szakítottak,amikor 19 éves volt felvett neki 300 ezer forint kölcsönt.A fiú eltűnt 2 évre a lányom összeszedte magát lelkileg erre a fiú egy éve visszatért. Azóta együtt vannak odaköltözött a fiúhoz,több millió hitelt felvett neki. Havonta egyszer hozzánk költözik 1 hétre mert a fiú veri,semmibe nem nézi. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni próbáltam elvinni pszichológushoz,mert ez valószínű valami beteges kötődés nála,de nem jött. A párom mellettem áll és azt mondja,hogy egyszer vége lesz és végleg kidobja a fiú,de mi van,ha nem? Vagy esetleg becsúszik egy baba? Egyszerűen annyira elvagyok keseredve,hogy gondolkodtam,hogy felmérések egy pszichológust,nem tudom feldolgozni,hogy a fiatal lányom egy ennyire bántalmazó kapcsolatban él és ennyi tartozás a lett a fiú miatt. Nem tudok mit csinálni,csak tűrni,mert minket is simán eldobna a fiú miatt,már egy barátja nincs,mert a fiút választotta inkább.
2023. febr. 26. 21:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
amit eddig tettél, az semmire sem vezetett. Mást kell kipróbálni. Nem kell befogadni, igen aludjon a híd alatt, ha kidobja a fiú. Hátha ettől észhez tér a lányod.
2023. febr. 26. 22:12
 12/29 anonim ***** válasza:
90%

Én inkább azt gondolom, hogy a lányod felvette a megmentő szerepét. El tudom képzelni, két verés között hogyan sajnáltatja magát a g.örény a sanyarú gyerekkora, az elhanyagoló szülei miatt. "Ó, én szegény, hát hol tanulhattam volna meg, hogyan kell viselkedni, de szívem, csak téged szeretlek, a többi nem jelentett semmit. De lássuk be, ha te csak egy kicsit megértőbb lennél, tudod, neked könnyű..." Olyan agymosásban élhet ez a lány kamasz kora óta, hogy nem is tudom, hogy lehetne őt ebből visszahozni.

Talán azzal próbálkozz, hogy ha gyereket szül ennek az izének, ő mondja ki az ítéletet a saját gyereke felett. Annak a gyereknek esélye sem lesz normális emberré válni. Ne akkor álljon neki gondolkodni mikor a 6 és 3 éves gyerekei azzal versenyeznek, melyikük tudja jobban agyonverni az anyját miközben apuka hahotázva röhög.

2023. febr. 26. 22:31
 13/29 anonim ***** válasza:
90%
A kidobás is kétféleképpen sülhet el. Vagy észbe kap a lány, vagy még a pasi malmára hajtod vele a vizet. Akkor már azt is láthatja, hogy nem kap nálatok menedéket, teljesen kiszolgáltatott. Hú, de nehéz helyzet ez. Rágnám a fülét minden adandó pillanatban, hogy felfogja, jót akarok neki.
2023. febr. 26. 22:46
 14/29 anonim ***** válasza:
95%
Csak a sjat kárán fogja megtanulni.
2023. febr. 26. 23:30
 15/29 anonim ***** válasza:
6%

Esetleg a családsegítő szolgálatot megpróbálhatod, de a GYÁMÜGGYEL NE KERÜLJ KAPCSOLATBA!!!

Sajnos ennek már most nagyon komoly következményei vannak. Esetleg az egyházi körök - ott engem még nem ért igazán rossz tapasztalat - legalábbis olyan nem, amit nem lehetett jóvátenni valahogy.

Itt már csak a hittan közösség tud leginkább segíteni. Valamilyen történelmi múltú felekezethez el kell járnod! Arra vigyázz, hogy szekta ne legyen! Azok csalók!

Én pl. történelmi múltú egyházaktól kaptam már számtalan esetben igen számottevő segítséget. Rengeteg mélypontról sikerült kijutnom. Szinte egészen reménytelen helyzetekből.

2023. febr. 26. 23:52
 16/29 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező, ha ebből mégis lesz baba, harcolj az unokákért, mert csak így lesz normális életük, hála annak, hogy a lányodnál nagyon elbaxtatok valamit az apjával...
2023. febr. 27. 00:44
 17/29 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező: azért (is) kellene tenni valamit, de minél előbb, mert a hitel-felvételekkel a saját életét lehetetleníti el.

Ügyvédet is megkereshetsz.

2023. febr. 27. 03:42
 18/29 anonim ***** válasza:
18%
Határolódj el a lányodtól. A lányodat nem nevelted rendesen emiatt ő áttért a sötét oldalra. Sajnos ez van. Ilyen mérgező kapcsolatot nem éri meg fent tartani. De ha ez nem megy, akkor meg támogasd a lányodat aztán idővel majd kiderül hova vezetett az a döntés.
2023. febr. 27. 05:53
 19/29 anonim ***** válasza:
83%
A legnagyobb baj az, hogy szakítás után is neki kell fizetni a hiteleket, amikor a bántalmazóhoz már semmi köze sem lesz.
2023. febr. 27. 06:08
 20/29 anonim ***** válasza:
36%

A lányod súlyos önértékelési gondokkal küzd, amibe bocsi, de vastagon benne van a családja nevelése.

Igen, te szenvedsz a helyzettől, pszichológus neked kell.

2023. febr. 27. 06:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!