Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikortól teher szerintetek...

Mikortól teher szerintetek otthon lakni szülőkkel?Mikor érzi a szülő,hogy valami nincs rendben,hogy még mindig itthon lakik?

Figyelt kérdés
2023. febr. 16. 12:20
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
13%
Lóf#szt se tudsz Te paprikajancsi, csak azt, hogy milyen jó anyucival lakni. :)
2023. febr. 17. 11:19
 42/54 anonim ***** válasza:
84%
Nem nyert. Nagyon rossz családban nőttem fel. S rég nem lakom otthon. S nemhogy húsz, de 40 is elmúltam. Eleget láttam.
2023. febr. 17. 11:32
 43/54 anonim ***** válasza:
76%

Csak hogy a kérdésre is válaszoljak (én írtam több kommentet is arról anyaként, hogy 2 lakásos házam van)

Egy szülő akkor érzi tehernek az otthon lakó felnőtt gyerekét, ha nagyon eltér az értékrend és ha az együttlakás tele van konfliktussal.

2023. febr. 17. 15:11
 44/54 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem kb 30-32. Én akkora untam meg otthol és léptem le.
2023. febr. 22. 03:17
 45/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Sajnos eléggé eltér,én vega vagyok,1konyha,külön főzések,de ugyanaz a műszak.Napi szinten konfliktus van.
2023. márc. 4. 11:09
 46/54 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem olyan 28 fölött.
2023. márc. 4. 15:55
 47/54 anonim ***** válasza:
92%
De ha napi szinten konfliktus van, miért nem lépsz?
2023. márc. 4. 16:24
 48/54 anonim ***** válasza:
84%

1. nem mindegy, hogy két szobában tengődnek vagy a gyereknek van külön élettere

2. a gyerek dolgozik-e, ellátja-e a háztartás ráeső részét, főz-e a családra, vagy csak elvárja, hogy mindent alátegyenek

3. megoldja-e a máshol a szexuális életét, vagy minden jöttment egyéjszakást a család nyakára hurcol-e

Stb.

Én 21 évesen költöztem, mert nem éreztem jól magam otthon (nem szerettem, hogy gyerekként kezelnek, ha főzni akarok, azt nem lehet, takarítani kizárólag szombaton, de akkor kötelezően, stb.).

Idősebb 28 múlt, otthon él, neki megfelel, hogy nincs saját élete, saját programjai vagy barátai, csaja, mert amit az anyja mond, annak úgy kell lennie - én megbolondulnék, ha így kellene léteznem, de neki kényelmes, hogy mosnak főznek rá.

Fiatalabb öcsém is még otthon él (már dolgozik ő is) de teljesen önellátó, főz magára, a családra, eljár a barátaival, van barátnője - ő megmondta az anyjának, hogy az hogy otthol él egy dolog, segít, stb, de egyébként haygják békén.

2023. márc. 5. 07:19
 49/54 anonim ***** válasza:
74%

*idősebb öcsém

*otthon - bocs, félreütök :(

2023. márc. 5. 07:23
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
Én 41 évesen is anyámékkel lakom. Ha anyám magyaráz, akkor megmondom neki, hogy taníttatni kellett volna és nem inni apámmal egy életen át. Meg talán összerakni nekem egy lakásra valót és nem elinni az árát. Utána bekussol. Én azt várom, hogy a mája mikor adja fel, el se temetem.
2023. márc. 5. 15:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!