1/46 anonim válasza:
Sehogy 30 évesen. :D
Azt meg ne írja senki hogy elfenekelik pls. :)
2/46 anonim válasza:
Gondolom ez a kérdés nem a 30-as korosztálynak szólt, hanem azoknak, akik fiatalok még és a szüleikkel élnek. :)
3/46 anonim válasza:
45 éves férfi vagyok, csak szóban szokott az asszony, pedig már kértem, hogy játszunk fenekelőset is. :D
4/46 anonim válasza:
Ha nem sikerül éjfélig elsimítanom a dolgot, akkor irány a kanapé, de azért az esetek 99%-ban igyekszünk nem fasírtban elaludni.
6/46 anonim válasza:
Max kiskoromban. :D ma már én vagyok legnagyobb az egész rokonságban is :P Nem lenne esélyük 🙂
7/46 anonim válasza:
Engem sosem vertek meg. Legfeljebb lecsesztek, ha rosszat csináltam.
9/46 anonim válasza:
8.: Törne le a keze az olyannak!
10/46 anonim válasza:
Szerencsére már sehogy mert felnőtt férfi vagyok 28 éves
De engem apám régen ha rossz voltam vagy rossz jegyet vittem haza bizony nadrágszíjjal vert el
Vessző mindig volt be készítve neki a szobájába és volt hogy azzal
De olyan is volt hogy anyám csak le vette a papucsot a lábáról es azzal vert el néha a légy csapó is előkerült
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!