Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Otthon hogy kaptok ki? Csak...

Otthon hogy kaptok ki? Csak leszidnak vagy tetlegesen is?

Figyelt kérdés

2023. jan. 8. 20:39
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
91%
Én teljesen jószándékkal és semmi rosszat nem feltételezve válaszoltam. És nem járok ide olyan gyakran, hogy tudjam, hogy ki milyen kérdéseket szokott feltenni, kinek mi a fétise. Ok, sorra leb.sszátok azt aki válaszol, de a többség nem itt éli az életét...
2023. jan. 9. 17:18
 32/46 anonim ***** válasza:
88%
Általában egyáltalán nem a le... az emberek szándéka mikor esetleg jelzik, hogy valami gond van, inkább a jó szándék, hogy esetleg aki nem tudja az úgy kezelje.
2023. jan. 9. 17:21
 33/46 anonim ***** válasza:
22%
Nem a lebaszás volt a cél. De a kérdező tök beteg, mániákusan megvert gyerekről fantáziál.
2023. jan. 9. 17:38
 34/46 anonim ***** válasza:
43%

Megtaláltam:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

20-as válaszra ment, hogy ruhában kap vagy anélkül, illetve hogy fiú vagy lány. Most ez igazából minimum pedofil vagy valami más fétist vagy minek mondják sejtet, mert ilyet enyhén szólva nem illik kérdezni.

2023. jan. 9. 17:51
 35/46 anonim ***** válasza:
84%
Én általában elektromos sokkolóval szoktam ki kapni.
2023. jan. 9. 17:54
 36/46 anonim ***** válasza:
68%

34 szerintem teljesen más a kérdező..

Azért valljuk be ez egy elterjedt téma, és sokakat érint.

2023. jan. 9. 18:41
 37/46 anonim ***** válasza:
81%
Apámnak mindig is az volt a kedvenc módszere, hogy addig üvölt, míg sírva nem fakadok. Időnként meg is rángat, és egyszer úgy felpofozott, hogy beletört a fülembe az ezüst fülbevaló; de ennél sokkal rosszabbak a vége-hossza nincs hegyibeszédei, bármelyiket szívesen pofonra cserélném, azon hamarabb túlesik az ember, és kevésbé tortúrás is.
2023. jan. 9. 18:47
 38/46 anonim ***** válasza:
61%
37.: Hogy rohadna meg az ilyen! Jelents a gyermekvédelmiseknél!
2023. jan. 10. 19:45
 39/46 anonim ***** válasza:
76%
"34 szerintem teljesen más a kérdező.." Vagy sem, csak nem hülye, úgy akarja kielégíteni a fétisét hogy ne legyen törölhető a kérdés...
2023. jan. 10. 20:06
 40/46 anonim ***** válasza:
91%
A gyakorin sajnos valóban sok a durván fétises, és hiába jelentjük a kérdéseiket. Megnéztem a linkelt kérdést, tuti nem normális az alak, aki kiírta... És én még azt hittem, hogy a meztelenfétisesnél nincs durvább... Lassan tényleg véglegesen kerülöm inkább ezt a fertő oldalt.
2023. jan. 10. 21:00
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!