Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Otthon hogy kaptok ki? Csak...

Otthon hogy kaptok ki? Csak leszidnak vagy tetlegesen is?

Figyelt kérdés

2023. jan. 8. 20:39
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Iskolásként leszidtak. Én azt kívántam, inkább kapnék egy pofont, csak ne kelljen végighallgatnom a hegyi beszédet.

Kisebb koromban, volt hogy el akartak fenekelni, de én elfutottam :D Aztán elszállt a düh, mire elkaptak, úgyhogy nem vertek meg :D

2023. jan. 9. 12:43
 22/46 anonim ***** válasza:
93%
#21 Hű, az mázli. Én egyszer hajoltam el a pofon elől, a következő pillanatban megbántam, mert cserébe extra nagyot kaptam. :D
2023. jan. 9. 12:47
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Kiskoromban egyszer kaptam fakanállal, de az is röhögésbe fulladt a végére. Anyámnak már semmi más módszere nem volt a megnevelésemre, mert akármit csinált velem, nem viselkedtem rendesen. Előkapta a fakanalat, rásózott vele a seggemre. Én nem éreztem erősnek az ütést, de mégis eltört a fakanál nyele, amitől anyám úgy meglepődött, hogy "hűha, talán mégsem kellet volna ilyen erősen odasózni, hogy még a fakanál is eltörik a gyereken", hogy a nagy meglepettségében olyan hülye fejet vágott, amitől azonnal elröhögtem magam, rám jött a röhögőgörcs. Ettől meg ő röhögte el magát. Egy darabig próbált komoly arcot vágni és mérgesen nézni rám, de aztán ő sem tudta tovább tartani a röhögést, és mindketten szakadtunk a szitutól. :) Szóval ilyen tök komoly, feszült volt a hangulat és a fenyítésből viccparádé lett a végére. Azóta is emlegetjük. Szokta mondogatni, hogy "Egyszer próbáltalak "megnevelni" az életben, de akkor se sikerült!" :D

(Egyébként szófogadó, jó gyerek voltam, nem volt sok olyan alkalom, amikor nem tudtam viselkedni. Csak egyszer-kétszer jött rám az idiótaság.)

2023. jan. 9. 14:03
 24/46 anonim ***** válasza:
88%

Sarokba állít anyukám, mert vele élek

46/F incel

2023. jan. 9. 14:21
 25/46 anonim válasza:
67%

Engem apukám sokszor elfenekelt, szerintem már jóval azután is, hogy ez indokolt lett volna, kb 12-13 éves koromig.

Így utólag visszaemlékezve szerintem nehéz lett volna megmondani, hogy kettőnk közül ez melyikünket izgatta fel jobban...

23N

2023. jan. 9. 14:28
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Minket szülőket sem vertek el soha, így mi sem fenyítettünk soha testi módszerekkel. Szóban kaptunk szidás, ahogy csemetéink is. Néha elszakad a cérna, ha ezerszer kell újra és újra ugyanazért szólni. "Hegyibeszéd" az gyakrabban volt, és van részünkről is. Amikor kénytelen a gyerek (estünkben két kamasz) végighallgatni a kioktató beszédünket. Remélhetőleg, némi tartalom ebből fennakad a szürkeállományukban és nem repül ki a másik fülükön. ;-)

Kisebb korban a sarokba állás volt a büntetés, ahány évesek, annyi percig. (persze a legunalmasabb sarokban)

2023. jan. 9. 15:14
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Anyám állandóan vert és emellett szavakkal is bántott, elhordott mindenféle köcsögnek, g.cinek meg ilyenek. Általában pofont kaptam, de ha nagyon felb.szta magát, akkor ütött ökölel is, rúgott meg ilyenek. Ha ennél is jobban elkapta az agyf.sz, akkor vert azzal ami épen a kezébe került, vagy hozzám vágta. Testvérem is kapott mindig rendszeresen. 33N
2023. jan. 9. 15:21
 28/46 anonim ***** válasza:
28%
Az megvan hogy a kérdező megveret gyerekekre gerjed? Miért válaszoltok a pedofil söpredéknek?
2023. jan. 9. 16:31
 29/46 anonim ***** válasza:
85%
Hetente feltűnik hasonló kérdés, általában azok a célpontok akiket bántanak, aztán megy a kérdés hogy ruhában vagy ruha nélkül.... talán egy hete láttam pont ilyen kérdést, ott is valaki beírta, hogy elfenekelik és rögtön ment rá a kérdés, hogy ruhában vagy anélkül, meg hogy miylen nemű ha jól rémlik.
2023. jan. 9. 16:34
 30/46 anonim ***** válasza:
77%
Ugyanaz a kérdező, ez a fétise a nyomoréknak. A válaszolók meg adják neki a recskáznivalót...
2023. jan. 9. 17:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!