Iskolásként leszidtak. Én azt kívántam, inkább kapnék egy pofont, csak ne kelljen végighallgatnom a hegyi beszédet.
Kisebb koromban, volt hogy el akartak fenekelni, de én elfutottam :D Aztán elszállt a düh, mire elkaptak, úgyhogy nem vertek meg :D
Kiskoromban egyszer kaptam fakanállal, de az is röhögésbe fulladt a végére. Anyámnak már semmi más módszere nem volt a megnevelésemre, mert akármit csinált velem, nem viselkedtem rendesen. Előkapta a fakanalat, rásózott vele a seggemre. Én nem éreztem erősnek az ütést, de mégis eltört a fakanál nyele, amitől anyám úgy meglepődött, hogy "hűha, talán mégsem kellet volna ilyen erősen odasózni, hogy még a fakanál is eltörik a gyereken", hogy a nagy meglepettségében olyan hülye fejet vágott, amitől azonnal elröhögtem magam, rám jött a röhögőgörcs. Ettől meg ő röhögte el magát. Egy darabig próbált komoly arcot vágni és mérgesen nézni rám, de aztán ő sem tudta tovább tartani a röhögést, és mindketten szakadtunk a szitutól. :) Szóval ilyen tök komoly, feszült volt a hangulat és a fenyítésből viccparádé lett a végére. Azóta is emlegetjük. Szokta mondogatni, hogy "Egyszer próbáltalak "megnevelni" az életben, de akkor se sikerült!" :D
(Egyébként szófogadó, jó gyerek voltam, nem volt sok olyan alkalom, amikor nem tudtam viselkedni. Csak egyszer-kétszer jött rám az idiótaság.)
Sarokba állít anyukám, mert vele élek
46/F incel
Engem apukám sokszor elfenekelt, szerintem már jóval azután is, hogy ez indokolt lett volna, kb 12-13 éves koromig.
Így utólag visszaemlékezve szerintem nehéz lett volna megmondani, hogy kettőnk közül ez melyikünket izgatta fel jobban...
23N
Minket szülőket sem vertek el soha, így mi sem fenyítettünk soha testi módszerekkel. Szóban kaptunk szidás, ahogy csemetéink is. Néha elszakad a cérna, ha ezerszer kell újra és újra ugyanazért szólni. "Hegyibeszéd" az gyakrabban volt, és van részünkről is. Amikor kénytelen a gyerek (estünkben két kamasz) végighallgatni a kioktató beszédünket. Remélhetőleg, némi tartalom ebből fennakad a szürkeállományukban és nem repül ki a másik fülükön. ;-)
Kisebb korban a sarokba állás volt a büntetés, ahány évesek, annyi percig. (persze a legunalmasabb sarokban)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!