11/46 anonim válasza:
Sehogy. Legfiatalabb vagyok a testvérek között, én voltam a főnök egész gyerekkoromban. Minden meg volt adva vagy kiharcoltam. Ha büntetni próbàlt anyám azt nem tette zsebre amit kapott érte. A duzzogásommal minimum két napját tönkre tettem, hamar megtanulta engem nem lehet büntetni
12/46 anonim válasza:
Anyám a légycsapó nyelét használta, ha a tenyere nem volt elég. Néha bagatell dolog miatt, néha okkal. Apám nemhogy nem ütött meg, nem is tudta, mit csináltunk, ha nem volt nagyon komoly a dolog, hosszan fenntartott hazugságokért járultunk csak elébe, mondván ne legyünk rablók és politikusok, mert csak azok hazudnak. Utólag szerintem két kezemen meg tudom számolni, hányszor ütöttek meg, de utólag azt mondom, mind jogos volt. Persze ez még akkor, amikor nem volt törvénybe ütköző a gyereket verni. Azóta felnőttként több olyan emberrel találkoztam, akik teljesen normálisak lettek verés nélkül is, meg olyanokkal is, akiknek szerintem kifejezetten hiányzott az atyai pofon az életükből. Párom is volt olyan, aki különböző tárgyakat használva vert engem meg a berendezést. Szerencsére a feleségem civilizált, és a gyerekeinket sem ütöttük meg soha.
13/46 anonim válasza:
Már megint a fétises, aki a gyerekverésre gerjed?
14/46 anonim válasza:
Anya a mai napig leszid, kb 10 éves koromig meg nem gépezhezhettem ha nagyon húztam az idegeit
15/46 anonim válasza:
Már évek óta a barátommal élek.
Néha vitázunk, vagy hogyha hülyeséget csinálok (néha ki tudom akasztani egy-egy bar.msággal), veszekedés van.
Majd miután megbeszéltük bevisz a szobába és elfenekel (meg aztán egyéb).
Gyerekként egyszer kaptam pofont, mert szándékosan nyávogtam (tudtam, hogy anya nem szereti, és szólt is érte) egyszer meg kézre mamától, mert a konnektorba akartam nyúlni.
Egyébként csak szóbeli fegyelmezés volt, de ezeket megérdemeltem.
17/46 anonim válasza:
Sehogy mert 45 éves felnőtt férfi vagyok. Utoljára az apám vert el gumibottal, és gáz sprével. Ekkor 28 éves voltam. Persze azonnal feljelentettem érte. És kapott apám 1 év felfüggesztett fogházat, amit 3 évre felfüggesztettek. Persze szerencsére azóta apám ki mult.
18/46 anonim válasza:
13-aska , a családon elüli erőszak nagyon súlyos és sajnos elterjedt Magyarországon.. A gyerekek kb harmadát verik.
19/46 anonim válasza:
fakanál gyakran eltorodd a seggemen.. de ennek mar vagy sok sok éve.
Azotan anyam siman beall a honom ala ha esik az eso.
20/46 NTBS válasza:
Mostanában sehogy. A gyerekkoromban máshogy volt. Kaptam ki többször.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!