Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki mit mondana erre az ajánlat...

Ki mit mondana erre az ajánlatra? Elfogadjam?

Figyelt kérdés

Fiatalon lettem terhes, nincs elég munkaviszonyom. A páromnak természetesen van munkája, de egy fizetésből rizikósnak tartottuk maradni albérletben, a szüleim felajánlották, hogy átmenetileg szülésig költözzünk haza. Az ételt kifizetjük, de így legalább utol tudtuk magunkat érni, mindent megvenni a picinek, és félre is tenni. Természetesen nem zavarunk, én itthon segítek mindenben, viszem a háztartást. Viszont nem érezzük jól magunkat, nyílván... Ez látszik is. Kértünk egy kis segítséget, és utána jartunk mit tudunk majd igényelni, mennyi lesz az annyi amit be kell osztanunk. A párom feltud majd venni extra gyedet ami a fizetésével együtt már egy olyan összeg amivel nem félek elmenni albérletbe ismét. Viszont ez szülés után 6 hónappal lesz lehetséges.

Addig is a szüleim felajánlották nekünk, hogy fizetnek egy albérletet. A rezsit mi álljuk illetve minden mást mi veszünk természetesen. Ez roppant nagyvonalú, tudom, hogy anyagilag megtudják engedni maguknak. Mégis kétségeim vannak, illik-e egy ilyent elfogadni.

2023. febr. 14. 22:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%
Ha ők ajánlották fel akkor simán rendben.
2023. febr. 14. 22:28
 2/27 anonim ***** válasza:
94%
Örülj, hogy ilyen támogató szüleid vannak. Ha majd lerobbannak, viszonzod.
2023. febr. 14. 22:34
 3/27 anonim ***** válasza:
87%
Fogadd el nyugodtan, de tényleg korlátozott ideig. Nagyvonalúak, de nektek is és nekik is jobb lesz így. Gratulálok a picihez!
2023. febr. 14. 22:38
 4/27 anonim ***** válasza:
88%
Persze, hogy elfogadnám. A szüleid jól látják, milyen lesz babázni és a lehető meghasznosabb segítséget ajánlották fel. Ha eljön az ideje, majd viszonozzátok nekik, de addig is mindenkinek jobb a béke és nyugalom.
2023. febr. 14. 22:51
 5/27 anonim ***** válasza:
85%
Persze, fogadjátok el nyugodtan. Ez nagy segítség, ami jól fog jönni nektek.
2023. febr. 14. 22:59
 6/27 anonim ***** válasza:
28%

Ok, a ferjed felveszi a gyedet, de az akkor is max 6 honap. Utana mi lesz? Nyilvan dolgozni nem fogsz elmenni a gyerek 1 eves koraban, mert a gyereket ugye hova teszed, amig interjukra jarsz, bolcsit meg csak akkor kapsz, ha van munkaviszonyod.

Patthelyzet.

Szoval hogyan tervezel alberletben elni a plusz penzbol (gyedbol), ami 6 honapig tart? Es utana?

Tan csak jobb lenne maradni, amig valahogyan nem kapsz munkat es lesz egy fokkal biztosabb a megelhetesetek, nem?

2023. febr. 14. 23:21
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
A szüleidről van szó, szerintem érthető, ha segíteni akarnak. Azt írtad, hogy ők ajánlották fel, belefér nekik anyagilag és csak átmeneti megoldásról lenne szó. Szerintem ilyen esetben illik elfogadni. Problémamentes babavárást!
2023. febr. 15. 00:17
 8/27 anonim ***** válasza:
56%

6-os

A GYED extra 2 éves korig jár.

2023. febr. 15. 00:27
 9/27 NTBS ***** válasza:
88%
Fogadjátok el.
2023. febr. 15. 05:32
 10/27 anonim ***** válasza:
84%
Persze, fogadjátok el. Van akinek lakást vesznek, hogy el tudjon indulni az életben. Szülői segítség nélkül nagyon nehéz elindulni.
2023. febr. 15. 05:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!