Ki mit mondana erre az ajánlatra? Elfogadjam?
Fiatalon lettem terhes, nincs elég munkaviszonyom. A páromnak természetesen van munkája, de egy fizetésből rizikósnak tartottuk maradni albérletben, a szüleim felajánlották, hogy átmenetileg szülésig költözzünk haza. Az ételt kifizetjük, de így legalább utol tudtuk magunkat érni, mindent megvenni a picinek, és félre is tenni. Természetesen nem zavarunk, én itthon segítek mindenben, viszem a háztartást. Viszont nem érezzük jól magunkat, nyílván... Ez látszik is. Kértünk egy kis segítséget, és utána jartunk mit tudunk majd igényelni, mennyi lesz az annyi amit be kell osztanunk. A párom feltud majd venni extra gyedet ami a fizetésével együtt már egy olyan összeg amivel nem félek elmenni albérletbe ismét. Viszont ez szülés után 6 hónappal lesz lehetséges.
Addig is a szüleim felajánlották nekünk, hogy fizetnek egy albérletet. A rezsit mi álljuk illetve minden mást mi veszünk természetesen. Ez roppant nagyvonalú, tudom, hogy anyagilag megtudják engedni maguknak. Mégis kétségeim vannak, illik-e egy ilyent elfogadni.

Ok, a ferjed felveszi a gyedet, de az akkor is max 6 honap. Utana mi lesz? Nyilvan dolgozni nem fogsz elmenni a gyerek 1 eves koraban, mert a gyereket ugye hova teszed, amig interjukra jarsz, bolcsit meg csak akkor kapsz, ha van munkaviszonyod.
Patthelyzet.
Szoval hogyan tervezel alberletben elni a plusz penzbol (gyedbol), ami 6 honapig tart? Es utana?
Tan csak jobb lenne maradni, amig valahogyan nem kapsz munkat es lesz egy fokkal biztosabb a megelhetesetek, nem?

6-os
A GYED extra 2 éves korig jár.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!