Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülő miért viselkedik...

Egy szülő miért viselkedik úgy a gyerekével, hogy a gyereke úgy érezze mintha élni se lenne joga?

Figyelt kérdés

Rendszeresen én keresem fel az anyám, amióta elköltöztem. Persze még otthon is láttam, hogy ő csak pihenni esik haza. Meg is értettem, hiszen nehéz munkája volt.

De tényleg nem tudom feldolgozni, sem vele megértetni, hogy a mai fb, viber, telefon, posta világába miért nem tudja velem tartani a kapcsolatot. Vagy amikor elmegyek hozzá, minek kínál meg étellel, ha csak arra vár egész végig, hogy induljak el és menjek már el. Most így röviden ennyi.

2023. febr. 14. 13:17
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
74%
Ha szüleid ilyen gyökerek, nyugodtan töltsd más, tartalmasabb dologgal az idődet. Én nem foglalkoznék velük.
2023. febr. 14. 19:04
 42/45 anonim ***** válasza:
87%

"23, Aki életképes, nem attól lesz az, hogy leszarja a kapcsolatait. Nem?"

De igen. Aki életképes, az attól (is) életképes, hogy leszarja azokat a kapcsolatokat, amik csak mérgezik és lehúzzák, egyoldalúak és bántalmazók. Csak az életképtelen nyámnyila pincsizik egy olyan embernek aki csak bántalmazza. De ha hagyja, akkor szenvedjen csak tovább csendben, ő akarta ezt.

2023. febr. 14. 19:27
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

"De közbe csak a támadásait kapom"

Engedd el, mert gyógyszer mellékhatásoktól kezdve a megváltozott lelkiállapoton túl, bármi egyéb oka lehet, akár halálfélelem is...

Nekem anyám időseket ápol, már olyan is volt, hogy az egyik rátámadt, mert azt képzelte meg akarják mérgezni...

2023. febr. 14. 21:00
 44/45 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos akkor el kell fogadd h őt nem izgatja mivan veled, nem érdekled őt... Annyit tennék hogyha mégis hiányzik akkor néhap elmennék kB 3 havonta, meg esetleg időnként racsorognék, de csak hogy tudjam "megvan-e"... De az biztos hogy mélyebben nem izgaptna..
2023. febr. 14. 22:47
 45/45 A kérdező kommentje:
Hát igen... Értem, oké és köszönöm
2023. febr. 14. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!