Egy szülő miért viselkedik úgy a gyerekével, hogy a gyereke úgy érezze mintha élni se lenne joga?
Rendszeresen én keresem fel az anyám, amióta elköltöztem. Persze még otthon is láttam, hogy ő csak pihenni esik haza. Meg is értettem, hiszen nehéz munkája volt.
De tényleg nem tudom feldolgozni, sem vele megértetni, hogy a mai fb, viber, telefon, posta világába miért nem tudja velem tartani a kapcsolatot. Vagy amikor elmegyek hozzá, minek kínál meg étellel, ha csak arra vár egész végig, hogy induljak el és menjek már el. Most így röviden ennyi.
"mai fb, viber, telefon, posta világába miért nem tudja velem tartani a kapcsolatot."
Egyrészt ez nem kapcsolatartás, így max a szavazókkal tartják a kapcsolatot...
Másrész a munka (akár a végletekig) átformálja az ember személyét / értékrendjét, ha valaki formálható (idomítás)...
Ha valami akarsz anyádtól, akkor nyisd rá néha az ajtót!
Röviden ennyi...
:D
A kormány szerinted azért futtatja ezeket a platformokat?
Bezzeg az adóztatás az hatékonyan működik, meg a vásárlóerő elnyomása!
A címé már csak tudod nem? Menj el amikor ráérsz!
Ő leszázalékolva nem hiszem, hogy nagyon elfoglalt lenne...
16 kérdező, nem tehetsz egyenlőségjelet egy lebetegedett, és egy egészséges ember közé, itt neked kell, hogy több eszed legyen...
Muszáj lesz karakánabbnak lenned egyészt mert a saját anyád, másrészt sokan előszeretettel használják ki és kezdik manipulálni a kiszolgáltatott embereket!
17:pont a betegségei miatt nem akarom csak hagyni. Csak ugye attól még hogy az anyám nem kéne olyanokat nekem mondani pl h b*zdm*g. Ez a viselkedés bántott meg űjra.
18: igen, hát nekem igen ez az egyenlőségjel.. Én figyelek is erre, de ő meg inkább hagyja hogy mindenféle családtalan férfi rámásszon és főz rájuk meg takarít..
Normális kapcsolatot normális szülőkkel lehet fenntartani.
Az enyém se keresett volna soha magától semmilyen módon - mondjuk nem is volt sosem jó kapcsolatunk -, így aztán egy nap azt mondtam, majd akkor keresem legközelebb, ha ő is keresett.
Na, ennek kb. 3 éve, azóta nem is láttam, nem beszéltünk, nem keresett.
Érted? Te se érdekled a te anyádat, azért nem keres. Ha keresne is egy idő után, max. azért lenne, mert ciki mások előtt, hogy rossz a kapcsolata a gyerekével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!