Mit csináljak ha anyám sokszor úgy viselkedik mint egy nem normális?
Azt kell mondjam hogy együtt érzek veled, az én anyám is ilyen volt, csak minket elátkozott úgy hogy az egész utca hallotta. Mióta családom van és elköltöttem abba hagyta az átkozódást de a testvéreimmel nem. Pl tegnap is bejött és megkóstolta amit főztem hát persze hogy úgy elkezdett pattogni hogy ezt nem így kell csinálni meg ő ezt meg ezt szokott belerakni (ilyenkor szeretne már tanítani mikor már megtanultam magamtól mert ő eddig nem mutatott semmit) de szerencsére jött a férjem asztalhoz ült és megdicsérte hogy finom.
Fogalmam sincs mit lehet az ilyen szülőkkel tenni én csak abban vagyok biztos hogy én nem leszek ilyen..
Próbáld ki hogy nem szólsz vissza.
Ha elkezdi sorolni a gondolatait csak még több jut eszébe ha válaszolsz valamit.
De ha már tudod hogy ilyen miért ellenkezel vele? "Jaj volt még doboz? Akkor abba rakom"
A füllbevalót meg kiveszed ha otthon van anyád.
Oké hogy nem kéne ilyem hülyeségeken rugóznia de ha már egyszer ilyen és tudsz is róla ne add alá a lovat.
Jaj mert úgy aztán tényleg éppeszű marad ha folyton az anyjával "harcol" aki napokig őrjöng.
Nem véletlenül írtam azt amit. Az én anyám is ilyen.
Úgy is lehet pénzt gyüjteni meg tervezni az elköltözést hogy nem nehezíti meg a mindennapjait.
Az meg, hogy ne reagáljon a baromságaira nem azt jelenti hogy alá rendeli magát...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!