Jelenlegi helyzetemben mondanátok véleményt?
Vállalom,hogy nem tudom mi lenne a jó megoldás ezért fordulok az oldalhoz hàtha érkezik pár segitő válasz.
Négy gyermekem van,a legidősebb lányom 18 éves.
Sajnos a viszonyunk nem felhőtlen.
Tavaly lett egy barátja akivel eget rengető szerelem volt,majd elköltözött,ott hagyta az iskolát.
Akkor próbáltam minden követ megmozgatni hogy járjon mèg suliba de hajthatalan volt,és dolgozni akart.Sokszoros hazugság után feladtam ,ha ezt akarja.
Na most a barátjával szakitott ,se munkája semmi,az albérletet ahol éltek természetesen fizetni nem tudja.
Hazaköltözött,ezzel nem is lenne gond,de nem tud(nem is tudott,ez korábban is sokszor probléma volt)alkalmazkodni.
A férjem hajnalba kel,a lányaim korán kelnek iskolába készülve,és van egy 15 hónapos kisfiam akit folyton felkelt az éjszakai mászkálás/telefonálás/csapkodással.
(Egyébként is rossz alvó gyerek)
Ha szólok neki flegmázik vagy rám csapja az ajtót,dolgozni nem igen akar,nem nagyon töri magát munka miatt.Plussz állandóan uszít az apjával.
Neki nem a férjem az édesapja,az exemmel nem tudunk szót érteni ő okoskodik hogy nekem ez a kötelességem,persze hozzá nem tud menni mert a szülői házban él ő is a testvéreivel így oda nem mehet.
A lányom Alszik 11-12 ig semmit nem csinál persze nem fárad el így nyilván éjjel dajdajozik mikor mi aludnánk.
Nagyon problèmás de mit lehet tenni?
Utcára nem tehetem,de ez nonszensz hogy ezt tűrni kell igazából mindennap.
Minap azt vágta a fejemhez hogy ô is a gyerekem neki itt ugyanugy helye van mint a többieknek.
Már többször kértem hogy próbáljon alkalmazkodni de nem sikerül neki és folyton konfliktus van ebből.
Marhára azt hiszi hogy övé a világ és mindenkinél mindent jobban tud.
Lehet hogy oda sem érne időben….
Még mindig alszik🙄🙈
32/es
Szuper ötlet,megteszem :)
Jól döntöttél, minden nap emlékeztesd arra, hogy egy nappal kevesebb ideje van.
Egy héttel előtte kezd el összepakolni a cuccait lássa azt, hogy nem viccelsz.
Röviden és tömören annyi,hogy azóta sem dolgozik.
A füle botját se mozditja.
Igaz legtöbbet az apjánál van de nem is bánom,most hétvégén eljátszotta azt hogy kiment külföldre valami pasihoz,nekem azt mondta hogy pestre megy bulizni szombaton jön.
Majd egy barátnője mondta hogy tudom e hogy ott van.
Hát mit mondjak sokkolt a dolog,ő persze azt mondta nincs közöm hozzá hol van hisz felnőtt.
Nagyon elegem van belőle!!!
Tisztában vagyok vele,ugyanezt kb elmondtam neki és kőkemènyen 14-én kirakom.
Csak hát anyaként…szóval ez rettentő fájdalom.
Plussz itt a többi gyerekem akikért teljes felelőséggel tartozom,közben a mindennapi problémák.
Tudom most jön az hogy minek szültem.
Egyszerüen megszakad a szívem és nem tudom hol rontottam el.
Borzasztó napjaim vannak.😔
38, sokkal jobban megértjük itt sokan a fájdalmadat mint gondolnád. És bármelyikünk járhat így, nem baj ha sokan azt hiszik, hogy nem. Most arra próbálj nagyon koncentrálni önmagad bántása helyett, hogy be kell tartanod a szavad, szerintem ez az egyetlen esélyed. Én leginkább azért javaslom ezt mert szerintem egyetlen helyre megy hosszabb távon, az apjához. Ő is rájön, hogy a haveroknál ellehet egy-két napot, tovább nem. Apu mellett meg szép élet várja, lesz ideje gondolkodni. Csak tartsd magad keményen, bármilyen nehéz, had vegye észre, mekkora jó világa volt köztetek. Én ezt az egy esélyt látom még, és bízom benn, hogy ha kell, fél év múlva, de másképp néz rátok és az életre. Csak ne dobd oda magad. Szorítunk nektek, őszintén remélem, helyreáll a rend az életetekben.
És megkérlek, ha kapnád a megmondóktól az ívet, tudd elengedni a füled mellett. Senki nem tudhatja előre, neki majd mivel kell megküzdenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!