Jelenlegi helyzetemben mondanátok véleményt?
Vállalom,hogy nem tudom mi lenne a jó megoldás ezért fordulok az oldalhoz hàtha érkezik pár segitő válasz.
Négy gyermekem van,a legidősebb lányom 18 éves.
Sajnos a viszonyunk nem felhőtlen.
Tavaly lett egy barátja akivel eget rengető szerelem volt,majd elköltözött,ott hagyta az iskolát.
Akkor próbáltam minden követ megmozgatni hogy járjon mèg suliba de hajthatalan volt,és dolgozni akart.Sokszoros hazugság után feladtam ,ha ezt akarja.
Na most a barátjával szakitott ,se munkája semmi,az albérletet ahol éltek természetesen fizetni nem tudja.
Hazaköltözött,ezzel nem is lenne gond,de nem tud(nem is tudott,ez korábban is sokszor probléma volt)alkalmazkodni.
A férjem hajnalba kel,a lányaim korán kelnek iskolába készülve,és van egy 15 hónapos kisfiam akit folyton felkelt az éjszakai mászkálás/telefonálás/csapkodással.
(Egyébként is rossz alvó gyerek)
Ha szólok neki flegmázik vagy rám csapja az ajtót,dolgozni nem igen akar,nem nagyon töri magát munka miatt.Plussz állandóan uszít az apjával.
Neki nem a férjem az édesapja,az exemmel nem tudunk szót érteni ő okoskodik hogy nekem ez a kötelességem,persze hozzá nem tud menni mert a szülői házban él ő is a testvéreivel így oda nem mehet.
A lányom Alszik 11-12 ig semmit nem csinál persze nem fárad el így nyilván éjjel dajdajozik mikor mi aludnánk.
Nagyon problèmás de mit lehet tenni?
Utcára nem tehetem,de ez nonszensz hogy ezt tűrni kell igazából mindennap.
Minap azt vágta a fejemhez hogy ô is a gyerekem neki itt ugyanugy helye van mint a többieknek.
Már többször kértem hogy próbáljon alkalmazkodni de nem sikerül neki és folyton konfliktus van ebből.
Marhára azt hiszi hogy övé a világ és mindenkinél mindent jobban tud.
Úgy kellett volna hazaengedni hogy vagy tanul vagy dolgozik. Ilyen nincs hogy élősködök.
Lekell vele ülni és közölni vele. Vagy elmegy ő és nem te és visszairatkozik tanulni vagy 2 hete van arra hogy munkát találjon.
A te kezedben van az ász, mert apucihoz nem mehet. Ha itt akar lakni akkor alkalmazkodik. Reggel 7 kor rálehet rúgni az ajtót, nem kell délig dögleni. Azért zörög éjjel.
Légy kemény.
Amíg te nem voltál alkalmas a gyereknevelésre pszichésen, addig egyet sem kellett volna. Nevelni már késő, viszont a te téves dolgaidat, hozottmintáidat, ami nem volt alkalmas a normális családi élethez, ki lehet terápiázni. Vele már semmit nem tudsz kezdeni, csak terápiában megtanulni kezelni.
Sajnos semmit nem fogsz tudni alkalmazni a válaszok közül, mert nincsenek tartalékaid érzelmileg, pszichésen.
Én tudom az egyetlen megoldást, le is írtam a mentőövet, de úsznod neked kell megtanulni.
15
Hagy már a hülyeséget.
Ezt amit itt leírt a kérdező nagyon sok kamasz csinálja vagy megpróbálkozik vele.
Nem a kérdező a hibás.
Leírták mit tegyél.
Az a baj hogy te nagyon gyenge vagy és ezzel vissza él.
Tudja hogy nem zavarod el, meg leugatja a fejed.
Pedig a sarkadra kellene állni!!!
De a férjed miért nem segít, ezt nem értem???
19
Mert a férj nem az apja és így nehezebb beleszólni egy anya lánya kapcsolatba. Még úgy is nehéz ha az apja lenne, de így jobb hogy nem avatkozik bele, mert jól nem járhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!