Mit csináljak, ha semmit nem adnak meg a szüleim?
Figyelt kérdés
Egy nyomógombos Nokia telefonom van, 17 éves leszek. A szüleim gépén internezhetek ritkán. Szabadidőmben csak annyi lehetőségem van, hogy a könytárból kiveszek könyveket és azokat olvasom. Az iskolában kiközösítenek. Nem vagyunk szegények meg semmi ilyen, de nem akarnak semmit megadni pedig mindenre vigyázok.2023. febr. 12. 17:50
21/29 anonim válasza:
#17 nem azért megy dolgozni hogy a szüleitől megkapja a telefont, hanem mert ők nem tesznek semmit. Ennyi idősen pedig igenis lehet dolgozni diákmunkában, azért nem kell beleszakadni ez még csak arra kell hogy legyen zsebpénze.
22/29 anonim válasza:
#17 nem azért kell dolgoznia, hogy meg kapjon valamit a szüleitől hanem azért mert ők alapvetően nem adják meg neki. Egyébként ennyi idősen simán elmehetne diákmunkába dolgozni, nem szakadna bele
23/29 A kérdező kommentje:
Elmennék, de mondom, hogy nem engednek el. Nyáron is otthon rohadtam, mert nem engedtek el sehova.
2023. febr. 12. 21:09
24/29 anonim válasza:
Egy év és felnőtt vagy, kezdj magaddal valamit. Nem adják meg amit szeretnél, ez van, oldd meg,menj diákmunkázni, vagy keress pénzt valamivel amihez értesz.
Én is itt tartottam 13 évesen, 14 lettem és szereztem munkát nyárra hogy iskolakezdésre legyen hátizsákom, cipőm, ruhám, ne szakadtan kezdjem a középiskolát. Te is lépj ki a komfortzónádból kicsit, és ha látják hogy teszel is valamit a vágyaidért, akkor jobban fognak támogatni.
25/29 anonim válasza:
Akkor 18 leszel aztán elmész dolgozni suli mellett, meg van oldva.
26/29 anonim válasza:
Puncs.hu
Online munkak facebookon hiddetik!!
27/29 anonim válasza:
Te vagy az egyetlen gyerekük? Esetleg még lány is?
28/29 anonim válasza:
Sőt, legyen marha hálás, mert kap kenyeret, vizet és mossák az alsóneműjét. Ja nem.
29/29 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, szüleim szerint nekem felesleges okostelefon
2023. febr. 13. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!