Mit csináljak, ha semmit nem adnak meg a szüleim?
Egyszeru.. 17 evesen mar leher diakmunmat vallalni amibol megveheted ezeket.
Az hogy a szuleid a nehezen megkereset penzukbol mit vesznek ahoz nincs kozod.
Ezek luxus cikkek.
Nekem is nyomógombos telefonom volt. 27 évesen lett okostelefonom (tudtam volna venni korábban is, de akkor még nagyon drágák voltak).
24 évesen sikerült egy laptopot vennem, mint első számítógépet. Itt vagyok, nem haltam bele és élek! Apu és anyu nem segített. Elmentem dolgozni és megkerestem rá a pénzt.
Az, hogy az iskolában kiközösítenek nem baj! Szükséged van az ilyen érdekemberek társaságára?
13-14 évesen tudtam munkát vállalni az iskolai szünidőben, hétvégén. figyeltem hol vannak építkezések, kertészkedések... A főnököt keresem! Beszélni szeretnék vele!
35F
Első okos telefonom kb 17 évesen lett, pedig én kollégista voltam. A koliban volt 2 db számítógép, kb 20 percet kaptunk naponta rajta. Laptopom majd csak egyetemen lett.
És ez nem az ősidőben volt, 2015ben ballagtam a gimiből.
Azért mostanság egy okostelefon már nem luxus cikk, hanem alap cikk. A felsőkategóriás okostelefonok a luxus cikkek, nem egy nyanvadt 60ezres pl.
Az online oktatás alatt mit csináltál? Hogy fényképezted le a házid? Hogy küldted el a tanárnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!