Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha semmit nem...

Mit csináljak, ha semmit nem adnak meg a szüleim?

Figyelt kérdés
Egy nyomógombos Nokia telefonom van, 17 éves leszek. A szüleim gépén internezhetek ritkán. Szabadidőmben csak annyi lehetőségem van, hogy a könytárból kiveszek könyveket és azokat olvasom. Az iskolában kiközösítenek. Nem vagyunk szegények meg semmi ilyen, de nem akarnak semmit megadni pedig mindenre vigyázok.
2023. febr. 12. 17:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%
Ők mit mondanak, miért nem?
2023. febr. 12. 17:55
 2/29 anonim ***** válasza:
36%

Egyszeru.. 17 evesen mar leher diakmunmat vallalni amibol megveheted ezeket.

Az hogy a szuleid a nehezen megkereset penzukbol mit vesznek ahoz nincs kozod.

Ezek luxus cikkek.

2023. febr. 12. 17:57
 3/29 anonim ***** válasza:
56%
Nyáron miért nem diákmunkáztál/~munkázol? Akkor lenne pénzed telefonra, meg egyebekre.
2023. febr. 12. 17:58
 4/29 anonim ***** válasza:
21%
Ez azert szomoru hogy a szulok fele elvaras hogy ilyen luxus cikkeket vegyenek..
2023. febr. 12. 18:04
 5/29 anonim válasza:
33%

Nekem is nyomógombos telefonom volt. 27 évesen lett okostelefonom (tudtam volna venni korábban is, de akkor még nagyon drágák voltak).

24 évesen sikerült egy laptopot vennem, mint első számítógépet. Itt vagyok, nem haltam bele és élek! Apu és anyu nem segített. Elmentem dolgozni és megkerestem rá a pénzt.

Az, hogy az iskolában kiközösítenek nem baj! Szükséged van az ilyen érdekemberek társaságára?

13-14 évesen tudtam munkát vállalni az iskolai szünidőben, hétvégén. figyeltem hol vannak építkezések, kertészkedések... A főnököt keresem! Beszélni szeretnék vele!

35F

2023. febr. 12. 18:09
 6/29 Lazy Lover ***** válasza:
35%
vállalj diák munkát
2023. febr. 12. 18:13
 7/29 anonim ***** válasza:
25%
Első okostelóm 20-on évesen lett, hamarabb nem akartam venni, pedig megengedhettem volna, mert dolgoztam. Első normális lapotopom szintén huszonelévesen vettem. Bele se haltam.
2023. febr. 12. 18:13
 8/29 anonim ***** válasza:
30%

Első okos telefonom kb 17 évesen lett, pedig én kollégista voltam. A koliban volt 2 db számítógép, kb 20 percet kaptunk naponta rajta. Laptopom majd csak egyetemen lett.

És ez nem az ősidőben volt, 2015ben ballagtam a gimiből.

2023. febr. 12. 18:21
 9/29 anonim ***** válasza:
85%

Azért mostanság egy okostelefon már nem luxus cikk, hanem alap cikk. A felsőkategóriás okostelefonok a luxus cikkek, nem egy nyanvadt 60ezres pl.

Az online oktatás alatt mit csináltál? Hogy fényképezted le a házid? Hogy küldted el a tanárnak?

2023. febr. 12. 18:48
 10/29 anonim ***** válasza:
76%
Higgyétek el, az ilyen túlkontrolláló szülők el sem engedik dolgozni a gyereket.
2023. febr. 12. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!