Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha semmit nem...

Mit csináljak, ha semmit nem adnak meg a szüleim?

Figyelt kérdés
Egy nyomógombos Nokia telefonom van, 17 éves leszek. A szüleim gépén internezhetek ritkán. Szabadidőmben csak annyi lehetőségem van, hogy a könytárból kiveszek könyveket és azokat olvasom. Az iskolában kiközösítenek. Nem vagyunk szegények meg semmi ilyen, de nem akarnak semmit megadni pedig mindenre vigyázok.
2023. febr. 12. 17:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
18%
Ja, mert annyira akarnak melózni, nem csak a markukat tartják a kamaszok...
2023. febr. 12. 19:15
 12/29 anonim ***** válasza:
83%
11-es, mert honnan tudod, hogy nem?
2023. febr. 12. 19:18
 13/29 anonim ***** válasza:
6%
Onnan hogy nem vagyok sem vak, sem süket.
2023. febr. 12. 19:18
 14/29 anonim ***** válasza:
17%
Ennyi idősen már bőven lehet dolgozni. Gondolom a szüleidnek nem a közeljövőben fog megváltozni a véleménye úgyhogy engedd el, hogy miért nem vesznek neked telefont. Állj neki melózni valahol, vagy nyárimunkában, tegyél azért amit szeretnél és ne sajnáltasd magad. Ha a kezdetektől elmentél volna dolgozni, mivel a szüleid nem képesek neked telefont venni, akkor már régen összejött volna a pénzed rá.
2023. febr. 12. 19:52
 15/29 anonim ***** válasza:
5%
Ahol nincs elvárás, ott nincs csalódás sem.
2023. febr. 12. 19:55
 16/29 A kérdező kommentje:
Én elmennék dolgozni, de a szüleim nagyon féltenek engem.
2023. febr. 12. 20:13
 17/29 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy kissé viccesek a válszok... könyrörgöm ma már egy alsósnak is van okostelefonja... egy 17 éves gimnazista gyereknek meg szinte kötelező is. Nem a 60-as éveket éljük.

Ma már a jegyeit is tudja megnézni, az átlagát, sok tanár oda tölti fel a házikat, sokan ott is kérik.

Nem a kérdező feladata lenne 17 évesen elmenni dolgozni, hogy a szüleitől megkapjon egy ilyen alap cikket. Neki még a tanulmányaira kéne koncentrálni és élvezni a fiatalságát, amikor még nincs semmi gondja, ráér pár év múlva szopni a pénzért és aggódni rajta, miből vegyen ezt-azt magának...

2023. febr. 12. 20:18
 18/29 anonim ***** válasza:
14%

Persze, mert a mai 17 évesek megállnak ott, hogy megnézik a jegyeiket, egy-két üzenetet váltanak, hosszabb időre meg max. otthon leckeírás után veszik elő?

A faxt, családbarát 17 éves gyereke konkrétan a tanórát közvetítette live-ba a tiktokon.

2023. febr. 12. 20:28
 19/29 anonim ***** válasza:
91%

#16 Teljesen mindegy, hogy mit csinál még a kötelezőkön kívül rajta. A dolog lényege, hogy nagy hátrányba kerül azért mert neki nincs.

Én egyetlen egy ilyen elvetemült 17 évest sem ismerek. Azért mert neked van rossz tapasztalod nem kéne az egész korosztályt leírni, mindenkit egy kalap alá venni.

2023. febr. 12. 20:32
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi #18* , 19 voltam
2023. febr. 12. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!