Pária az ember, ha 32 évesen a szüleivel él egy fedél alatt?
Köszi a válaszokat! A balatonos meg a kínai főbérlős történetek borzasztóak.
19-es jobbulást! Én azt érzem a válaszodon, hogy már reflexből magyarázkodsz, hogy eü. okokból vagy otthon, utalva arra, hogy ez átmeneti, aztán, hogy van párod, csak most nem itt él, szóval senki se gondolja, hogy párkapcsolat nélküli selejt vagy.
Pont ezt tapasztalatom, hogy magyarázkodnia kell az embernek, nyomós indok kell hozzá, hogy ne nézzék le, ne sajnálják le, ha 30 felett (de inkább 25) otthon él.
Jó sok "pária" van kishazánkban amit majd látni is lehet ha majd nyilvánosságra hozzák tavasszal a 2022-es népszámlálási eredményeket. Akkor majd látni fogod hogy hány fiatal lakik otthon kényszerűségből!
KSH 2019-es adatok szerint:
"A jelentés szerint 2019-ben a 18–34 éves magyarok 62 százaléka még nem hagyta el a szülői házat, szemben a 2005. évi 50 százalékkal."
"Külön kell venni azt, hogy valakit lenéznek valami miatt, illetve nem jönnének össze vele. Ezért mások a válaszok felnőtt kapcsolatokban."
Az ilyenek gyűlölettel vetik rá magukat azokra akik "még otthon élnek" és elkezdik gúnyosan: "olyan kiábrándító, hogy nagyszobában a mutterék nézik a tévét, ti meg a kisszobába mehettek d..gni" stb.
"Az ilyenek gyűlölettel vetik rá magukat azokra akik "még otthon élnek"
Nem jönnék olyannal össze, aki otthon él, vagy gyereke van, vagy évi 3-szor neki indul az Annapurnának, de nem gyűlölöm őket. Leírják a véleményüket.
Nem szoktam gondolatban elmenni a dugásig, engem az is zavar, ha nyakig felöltözve olyannal kell egy légtérben lennem, akivel nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!