sőt mivel nem akartam 80 ezret kifizetni albérletre mert csak 220at keresek ezért inkább otthon laktam
inkább azt kellene szabályozni az álamnak h ne lehessen ilyen drágán albérletet kiadni
2023. febr. 12. 10:06
12/48 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, pláne a mai ingatlanárak mellett. Egy év alatt lakások esetén ár-duplázódásokat látok...
2023. febr. 12. 10:16
13/48 anonim válasza:
Persze, hogy gáz. Attól nem lesz kevésbé gáz, hogy a legtöbb ember csak ennyit tud elérni.
2023. febr. 12. 10:35
14/48 anonim válasza:
Ilyen ingatlanárak mellet? Dehogy is.
Balatonparti település, itt az 1700-as évek óta, amióta az anyakönyveztetés létezik ismertek voltak bizonyos családnevek. 2000-es évek után ezek a családok már nincsenek. Jelenleg 40M - 55M egy üres, gazos, közműnélküli, földutcás építésitelek. 80M - 900M egy családiház (Kádárkockától egészen az úszómedencés palotáig). Kénytelenek voltak máshol házat venni.
Helyi önkormányzat: "nagy az elvándorlás..., mit lehetne tenni ez ellen?"
Mit lehetne tenni?
2023. febr. 12. 10:37
15/48 anonim válasza:
Ha jól kijöttök, normálisak a viszonyok akkor miért lenne ez gond? Főleg ha még a rezsibe is beszállsz.
Ha dolgozol, van fizetésed, annak egy részét félre is tudod tenni az alatt az idő alatt amíg otthon vagy. Később az ad majd egy kisebb alapot ha családot akarsz alapítani.
2023. febr. 12. 10:40
16/48 A kérdező kommentje:
Természetesen külön keresettel, a háztartási költségek megosztásával. Úgy vettem észre, hogy Magyarországon ez nagyon elítélendő dolog és lenézik az ilyet. Inkább elfogadottabb, ha az ember harmadmagával egy szobában tengődik, csak ne a szülőkkel legyen. Meglepett, hogy ennyi toleráns válasz érkezett.
2023. febr. 12. 10:53
17/48 anonim válasza:
Megfigyeltem, hogy társkeresőn is az első-második levélváltáskor az "otthon laksz -e" témát akarják kipuhatolni és a másik fél gáznak tartja ezt még akkor is, ha ő is otthon lakik még, vagy ha a szülőkkel eladatta a házukat és úgy vetetett magának újat, tehát semmit se tett le az asztalra.
2023. febr. 12. 11:08
18/48 anonim válasza:
Nem, sőt, sokkal jobb, mint albérletben tengődni, ami a fizetésed ~60%-át viszi.
Mondom úgy, hogy én sajnos az utóbbi életformával küzdök.
Aki szerint otthon élni megvetendő, annál baj van a toronyban.
2023. febr. 12. 11:10
19/48 anonim válasza:
Eü okokból 30 évesen most én is az anyámmal élek, de van párom, csak épp más országban.
2023. febr. 12. 11:24
20/48 anonim válasza:
Külön kell venni azt, hogy valakit lenéznek valami miatt, illetve nem jönnének össze vele. Ezért mások a válaszok felnőtt kapcsolatokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!