Pária az ember, ha 32 évesen a szüleivel él egy fedél alatt?
Figyelt kérdés
Anyagilag szűkösek a körülmények.2023. febr. 12. 07:41
1/48 anonim válasza:
Nem gáz szerintem, még mindig jobb, mintha az utcán élne.
3/48 anonim válasza:
Akkor elég gáz, ha élősködik rajtuk. Adjon bele a rezsibe, kajába, vegye ki a részét a házimunkából.
4/48 anonim válasza:
Szerintem se gáz. Főleg ha nincs párja, családja. Csak azért, hogy ne szólják meg és még anyagilag is megterhelő lenne, felesleges külön költözni.
Az a fontos, hogy neked jó legyen így
6/48 anonim válasza:
Ha felnőtt kapcsolatban írod ki a kérdést, akkor ott szétszednek az ottani emberek, hogy sosem lesz párod és mekkora élettelen vagy. Ha itt akkor meg vígan támogatnak és megnyugtatnak jó van rendben. Így szeretlek gyakori kérdések.
7/48 anonim válasza:
élősködésről annyit, hogy mindenki élősködik valamennyire a másikon. ahogy az élővilágban is.
ezt a nagy invidualizmust a mai kor generálja, de egyedül sokkal nehezebb minden..
8/48 anonim válasza:
Nem. Mindenkinek más élete van, máshonnan jövünk, úgy boldogulunk, ahogy tudunk.
9/48 anonim válasza:
Magyarországon szerinted gáz? Őszintén mennyit lehet keresni? És mennyibe kerül 1 albérlet. Az átlagember elfelejtheti hogy vásároljon magának házat. Bezzeg a pl a kínaiak veszik a lakásokat, kiadják külföldieknek, meg csak nem is albérletbe mert az kevesebbet hoz.
Sajnos ez ma Magyarország.
10/48 anonim válasza:
Én nem fogom magam rosszul érezni, mert ez a társadalmi elvárás. Az apám még többgenerációs házban élt falun, együtt a nagyszülők, szülő, testvér, elég sokáig. Ma már az is baj, ha létezel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!