Mit tegyek, hogy 32 évesen ne anyám mondja meg mit vegyek fel?
Két dolgot tehetsz:
- elköltözöl sürgősen
- bólintasz, és elengeded a füled mellett.
Ez utóbbit akkor is gyakorolni kell, ha már elköltöztél, sose hagyják abba.
Az anyák már csak ilyenek, az enyém is állandóan azon aggódik, hogy "Nem fázol?" "Egyél még egy tányérral!" "Óvatosan vezess!"
Ő az anyám, ez a dolga. Én meg felnőtt ember vagyok, és pont tudom, hogy akkor sem veszek fel pulóvert, mert melegem van.
Én meg szoktam ölelgetni amikor elkezdi a "jaj meg fogsz fázni, vegyél fel ezt-azt". :D
Ő fázós, és ha fázik, elkezd mindenkit öltöztetni, szerintem nagyon aranyos, ő is nevetni szokott saját magán.
Én többezer kilométerre lakom tőle (vagyis, most halt meg hat hete, de külföldön lakom).
Ennek ellenére, mikor hazamentem, mindenbe beleszólt, hogy “ez a ruha nem jó, mert fehér”, innentől eljutottunk oda, hogy túl szűk.
Az ilyeneket nem lehet leállítani, hiába engeded el a füled mellett, vagy már rég felnőtt, s költöztél el 20 éve.
Abban a ruhában mentem, de baromi idegesítő folyamatosan azt hallgatni, hogy de miért nem másképp csinálom, amit éppen csinálok. Nálunk soha, semmi nem volt megfelelő, tehettem bármit.
Bírom ezeket a megmondóembereket.
Látszik, hogy fingjuk nincs milyen nem normális családban felnőni.
Komolyan, lassan ott tartunk, hogy külön adót fognak behajtani azokon, akik több generációs házban vagy lakásban élnek szülőkkel, nagyszülőkkel együtt, röhej.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy az előttem elköltözést tanácsolóknak van-e megtakarításuk, vagy nyögik a lakáshitelt napról -napra élve, netán veszik fel az ingyenmilliókat az államtól, továbbá anyuka még telefonon a távolból se mondja nekik, hogy öltözzenek melegen??? Továbbá olyan full gazdagok, hogy ha a távol hagyott szüleik megöregednek, megbetegszenek és nem tudnak magukról gondoskodni, akkor tudnak ápoló és bejárónőt fizetni, nehogy véletlenül nekik kelljen hazaköltözni, mert az milyen már?!????
Kérdező!
Anyukád pampogására ne reagálj láthatóan! Ereszd el a füled mellett! (De azért titokban fontos meg!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!