Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell mindig megmondani...

Miért kell mindig megmondani hogy mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

Vegyük a legutóbbi esetet. Felvettem egy hosszú ujjú pólót, anya mondta, hogy ebben melegem lesz vegyek mást. Felvettem egy rövidebbet, akkor meg azt mondta, hogy hozzak pulóvert mert lehet hideg lesz. Hiába kérdeztem tőle hogy miért nem vehetek fel azt amit akarok, nem 6 éves vagyok, semmit nem válaszolt rá.

Egyébként olyanokat is szokott csinálni, hogy minden nap amikor elmentem fürödni utána megkérdezi, hogy megmostam-e a hajam, ha azt mondom hogy nem akkor még meg is kell mutatnom, és megkérdezi hogy miért mostam meg.

Komolyan halálra idegesít és ha megemlítem hogy engem zavar akkor még ő sértődik meg.

19/L

2016. júl. 7. 10:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Azert, mert hagyod. Ne haragudj, hogy ezt mondom, en sem vagyok egy lazado tipus, szerettem gyerekkent szotfogadni, meg amolyan kis jokislany voltam, de ez meg szamomra is fura. "Kislanyom, vegyel fel mast, ebben meleged lesz" "Köszi anya, jo lesz ez" - biztos, hogy nem öltöznek at emiatt. "Megmostad a hajad?" "Nem, jo lesz igy meg holnap".
2016. júl. 7. 10:56
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

Most nem azért, de ha 19 évesen ilyen időben képes vagy hosszú ujjút felvenni, meg is értem anyádat is. Az hogy egész nap hosszú ujjúban vagy, vagy rövidben, de van nálad egy pulóver, hogy HA ESETLEG hűvös lesz, nem ugyan az.

Amúgy a kérdésre csak annyi a válasz, hogy annak lehet parancsolni, aki hagyja.

2016. júl. 7. 11:16
 3/12 A kérdező kommentje:
Külföldre megyünk egy olyan helyre ahol hideg van de tök minfegy..
2016. júl. 7. 11:25
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Nehogymár hagyd neki.
2016. júl. 7. 11:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, mert 19 évesen akkor is tudhatod, hogy mit akarsz felvenni, így az utolsó mondatom még mindig áll. De ha hagyod, megérdemled.
2016. júl. 7. 11:40
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Azért kezel gyerekként, mert te sem viselkedsz másképp, mint egy kisgyerek. Nőj fel, mondj nemet.
2016. júl. 7. 11:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod neki, hogy: Kösz, jól vagyok ebben a pólóban.

Vagy: Majd holnap hajat mosok.

Határozottan. Tizenkilenc éves vagy, nem kilenc. (Bár a legtöbb kilencéves sem nagyon hagyja, hogy ilyesmikkel nyaggassák.) Legyél életrevalóbb.

2016. júl. 7. 11:55
 8/12 A kérdező kommentje:
De mondom hogy ha megemlítem neki, hogy ez zavar, akkor megsértődik :D
2016. júl. 7. 12:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sértődjön. Majd megbékél.
2016. júl. 7. 12:09
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
minek hagyod magad,19éves felnőtt vgy.ha ilyenbe beleszól,mi lesz később.?ásik meg kit érdekel h megsértődik? jah bocs,téged ert ugy ugrálsz ahogy ő fütyül
2016. júl. 7. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!