Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell mindig megmondani...

Miért kell mindig megmondani hogy mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

Vegyük a legutóbbi esetet. Felvettem egy hosszú ujjú pólót, anya mondta, hogy ebben melegem lesz vegyek mást. Felvettem egy rövidebbet, akkor meg azt mondta, hogy hozzak pulóvert mert lehet hideg lesz. Hiába kérdeztem tőle hogy miért nem vehetek fel azt amit akarok, nem 6 éves vagyok, semmit nem válaszolt rá.

Egyébként olyanokat is szokott csinálni, hogy minden nap amikor elmentem fürödni utána megkérdezi, hogy megmostam-e a hajam, ha azt mondom hogy nem akkor még meg is kell mutatnom, és megkérdezi hogy miért mostam meg.

Komolyan halálra idegesít és ha megemlítem hogy engem zavar akkor még ő sértődik meg.

19/L

2016. júl. 7. 10:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne vehetnél fel amit akarsz????

Miért kérdezel ilyet tőle? Honnan veszed ezt?

És ha megsértődik? Ez saját gondja. Majd befejezi ha nem engedsz neki mindig.

2016. júl. 7. 15:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
te is ugyanúgy hibás vagy. ezt a témát kb 10 éve kellett volna lezárni. nem 19 évesen úgy ugrani,ahogy anyukád fütyül.. főleg ilyen semmiségeken? azt veszel fel amit akarsz. ne öltözz át mert nem tetszik. te dolgod. amíg ezt nem érted meg,hogy miért baj,hogy egyből átveszed,hogyha mondja, addig ne várd el,hogy felnőttként kezeljenek. mert nem fognak,hogyha gyerekként viselkedsz.
2016. júl. 7. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!