Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem tudják megmondani a...

Ha nem tudják megmondani a baba nemét, milyen szinű ruhákat vegyek?

Figyelt kérdés
2009. jan. 25. 13:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Fehéret, zöldet, krém színűt, sárgát szerintem a világoskéket is rá lehet adni mind kettőre sőt a piros is unisex.
2009. jan. 25. 13:09
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Én CSAK fehéret vásárolok az első néhány hónapra, mert azokat könnyebben is tudom majd tisztán tartani és mind fiúcskának és kislánynak is jó.

( egy totál mellékes tanács, most kaptam: galléros rugi, felső stb. hülyeség, mert a babóka szájában köt ki...)

2009. jan. 25. 13:14
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi
2009. jan. 25. 13:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

csíkosat :)

mintasakat.. :)

felig csikosat, felig mintasat, azokból tok jokat lehet kapni.

zöld, sarga, bézsek, stb, ha egyszinut szeretnel

2009. jan. 25. 14:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
utolso vagyok, en is mondok egy mellekeset: nyakanal oldalt/elol gombolos rucikat konnyebb fel-leadni, mint a hatulgombolósakat. ha első baba jon, nagy segitseg, hogy nem kell forgatni :))
2009. jan. 25. 14:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Én többnyire fehéret vettem, de volt kék, piros, zöld, citrom, és narancssárga is. Szerintem a rózsaszínűn kívül mind uniszex. Az viszont tény, hogy a fehéret legalább tudod fehéríteni. A többihez legyen otthon Wanish szappanod.
2009. jan. 25. 16:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Én sem tudom a nemét, de már vásárolgattam. Igyekeztem előre gondolkodni és a magam dolgát megkönnyíteni, emiatt egyfajta, vagy legalábbis hasonló színeket vettem: krém, fehér, halvány sárga, apró mintások, drapp mintás fehér rugi stb...

Amúgy úgy tervezem, ha megtudom a nemét, akkor egy-két tipikusan fiús, vagy épp lányos cuccot is veszek majd.

2009. jan. 25. 16:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Még az én kis drágám is szégyenlős, így nekünk sincs könnyű helyzetünk. Sok cuccot kapunk majd, de jó néha újat is venni. Mi színeset vettünk főleg. Szerintem a narancs, a piros, a citrom, a zöld. Ezek mind jók mindkét nemnél. De én is simán ráadom majd a kéket is. Nem csak az a fontos, hogy milyen a színe (bár rózsaszínt nem adnék fiúra), de ha ránézel a kis ruhára, akkor azalapján is el lehet dönteni, hogy mindkettőre adható e. Láttam kék kis badyt, ami csipkés és virágos volt. Tiszta lányos. Jó vásárlást!

21 hetes kismami

2009. jan. 25. 17:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez off lesz.

Mivel már leírták, h milyeneket vegyél (színre), én is megírom, h mit NE vegyél.

Ne vegyél olyan rugit, aminek nem végig patentos a lába, hanem a hátán deréknál van a patent (vízszintesen), mert valszeg utálni fogod kibontani belőle a kicsit.

Ja, én a keresztben átkötős kisingeket is utáltam. Lehet kapni abból is patentost, ha van rá mód, inkább olyat vegyél!

2009. jan. 25. 17:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
felfele ujjacskát az utolsónak!
2009. jan. 26. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!