Mit tegyek? Nem engedik meg, hogy vegyek egy új monitort.
Figyelt kérdés
Egy szutyok 21 colos monitorom van, ami már kb 6 éves! csak 1440x900 felbontású, fakók rajta a színek (gagyi tn paneles), teljesen élvezhetetetlen rajta a filmnézés és a játékok.
Egy 34 colos ultrawide monitort szeretnék venni, de nem engedik, azzal az indokkal, hogy "minek nekem ekkora".
Egész pontosan ilyet: [link]
Hogyan tudnám meggyőzni őket?
17 éves vagyok, ha ez számít.
2015. dec. 23. 10:00
1/13 anonim válasza:
ha van rá pénzed, akkor bemész megveszed, ha hőbörögnek, akkor közlöd, hogy ez olcsóbb volt, mint a szemüveg lett volna, ha tönkremegy a szemed
2/13 anonim válasza:
154 ezerért monitor?ilyen jól megy?amúgy meg mit háborogsz?nemis a te pénzedből vennéd meg
3/13 anonim válasza:
Figyelj, amíg a munkádhoz/tanuláshoz nem kell ilyen nagyteljesítményű monitor, és ráadásul (a leírásodból ítélve) nem is a saját pénzedből vennéd, addig én sem engedném, hogy filmézésre és játékra elköltsd egy kezdő mérnök nettó fizetését.
Ha összegyűjtötted rá a pénzt (szüliapi, karácsonyi pénzek, munka), akkor viszont nem értem, minek szólnak bele.
4/13 A kérdező kommentje:
saját pénzből venném
2015. dec. 23. 11:09
5/13 anonim válasza:
Én meg egy 19 colos LCD-vel dolgozom 1024x768-on. Nincs vele semmi gáz.
6/13 anonim válasza:
"saját pénzből venném" - Saját pénz az, amivel szabadon rendelkezel.
7/13 anonim válasza:
Győzd meg őket észérvekkel, hogy valóban ilyen monitorra van szükséged a munkádhoz, meg a tanuláshoz. Úgyse fog menni, de legalább megpróbálod.
8/13 anonim válasza:
ha saját pénz, akkor gondolom külön élsz, és már kifizettél mindent, ami kellett, rezsi, kaja, albérlet, ruházat és stb... és a fennmaradó összegből veszel ilyne luxust. áruld már el, 17 évesen hol a fenébe dolgozol, hogy telik ilyenre???
9/13 anonim válasza:
8-as,lehet hogy összegyűjtötte,születésnap,névnap,húsvét,karácsony,stb. Kérdező,lehet a szüleid azt szeretnék,hogy ne egyféle dologra költsd el a megspórolt pénzed. Szerintem válaszd az arany középutat,vegyél eg
10/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok véletlenül elküldtem. Na szóval, szerintem válaszd az arany középutat, vegyél egy olcsóbb monitort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!