Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Nem engedik meg,...

Mit tegyek? Nem engedik meg, hogy vegyek egy új monitort.

Figyelt kérdés

Egy szutyok 21 colos monitorom van, ami már kb 6 éves! csak 1440x900 felbontású, fakók rajta a színek (gagyi tn paneles), teljesen élvezhetetetlen rajta a filmnézés és a játékok.

Egy 34 colos ultrawide monitort szeretnék venni, de nem engedik, azzal az indokkal, hogy "minek nekem ekkora".

Egész pontosan ilyet: [link]

Hogyan tudnám meggyőzni őket?

17 éves vagyok, ha ez számít.

2015. dec. 23. 10:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%
Ha van saját pénzed, akkor miért is kérdezted meg? Sose értettem. Én mikor tini voltam, akkor ha kellett valami és volt rá pénzem, akkor kérdés nélkül megvettem. Aztán lehet volt otthon hőbörgés, de hát akkor már mindegy volt.
2015. dec. 23. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:
80%
anyjáék pénzelik hogy lenne saját pénze?
2015. dec. 23. 18:06
 13/13 anonim ***** válasza:

6 éves TN paneles 21 colos monitor? Úr Isten, el sem tudom képzelni hogy maradhattál eddig életben.

Az mondjuk szerintem elég sokat számít, hogy 17 éves a gyerek...ha bele gondoltok, 1-2 év és elballag, főiskola, albérlet, jogsit akar majd, nyelvvizsgát akar majd, 2 vagon pénz elmegy mire befejezi a tanulmányait....de legalább hiperszuper ultrawide monitorja lesz, hát hurrá.

40-50 körül vannak IPS 23-24 colosak, az is bőven elég, és megmarad a pénzed is.

2015. dec. 24. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!