Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vegyek anyukámnak is jegyet?

Vegyek anyukámnak is jegyet?

Figyelt kérdés

Nos elég bonyolult a helyzet. Külön élek rég, anyummal sosem volt túl jó a kapcsolatunk, jó anya volt, de nem értünk egyet szinte semmiben, nem tudok úgy beszélgetni vele, mint apukámmal. Karácsonyra EB focijegyeket veszek. Na és az itt a dilemma hogy vegyek anyumnak is? Jó a házasságuk, biztos örülne ő is, mert mindketten focirajongók. Nem volt még soha Franciaországban, nekem nem megterhelő az az X összeg. Én legszívesebben apukámmal mennék, az ő kedvenc csapata fog játszani, de anyum is szereti őket. Én kevésbé. De nyelvtudás hiánya miatt, megyek én is mindenképp.

Lány vagyok.

2015. dec. 18. 18:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%
Illene...
2015. dec. 18. 18:11
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
Vegyél.
2015. dec. 18. 18:12
 3/25 anonim ***** válasza:
75%
Világ tahósága egy házaspárt szétválasztani... vegyél neki is jegyet.
2015. dec. 18. 18:21
 4/25 A kérdező kommentje:
A lánya vagyok, úgy mondod mintha valami r.banc lennék. És kb 3-5 napról lenne szó. Nem lehet közös programom apukámmal kettesben?
2015. dec. 18. 18:28
 5/25 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem senki nem úgy mondta, mintha valami r.banc lennél :) De tényleg illene anyukádnak is venni, ellenkező esetben nagyon megbántod.

De lehet közös programod apukáddal kettesben, de az a pár nap Franciaországban, ráadásul úgy, hogy anyukádat is érdekli, nagyon bántó. Ezzel nyíltan az orra alá dörgölöd, hogy apukádat jobban szereted. És szerintem kevés dolog van, ami jobban fáj egy szülőnek.

2015. dec. 18. 18:37
 6/25 anonim ***** válasza:
59%

Félreértetted. Tahóság egy házaspár egyik felének ilyesmit adni. Tahóság csak az egyik félnek színházbérletet is venni, akkor is, ha apuka inkább otthon vedeli a sört a tv előtt. Így értsd. :)

Viszont az érdekes, hogy rögtön az volt a reagod, ami.

2015. dec. 18. 18:37
 7/25 anonim ***** válasza:
31%

ma 18:21

Holnap apámmal kettesben nézzük meg a star warst, amíg anya itthon lesz, most én is szemét vagyok? :D

Kérdező: ha te szeretnéd, hogy menjen, illetve ő élvezné, akkor vegyél neki. Ha nem éreznéd jól magad vele, illetve nem lenne kedve, akkor ne vegyél. Ennyi.

2015. dec. 18. 18:39
 8/25 anonim ***** válasza:
39%

" Tahóság csak az egyik félnek színházbérletet is venni, akkor is, ha apuka inkább otthon vedeli a sört a tv előtt"

De MIÉRT? Nálunk apa kapott uszodabérletet, mert szeret oda járni, anya meg nem, akkor neki minek kéne?

2015. dec. 18. 18:40
 9/25 A kérdező kommentje:

A szétválasztás szót nem szó szerint értelmeztem, hogy anyukám marad Magyarországon, apukám pedig elutazik. Voltak több időt is távol egymástól. Úgy értettem, hogy a válaszoló azt írja, hogy a házasságukban szeretném őket szétválasztani. Természetesen nem így van.

De amúgy abban igaza van az egyik válaszolónak, hogy rosszul esne neki, ezt meg nem akarom.

Anyukámnak sokszor nagyon negatív a hozzáállása mindenhez, én az ellenkezője vagyok, életvidám és mindenben a jót keresem. Rég voltunk együtt ennyi idő és nem akarom, hogy elrontsa. Nyilván én ismerem anyukámat, pár sorból nem tudtok belelátni az életünkbe. De nem leszek önző, végül is nem az én ajándékom.

2015. dec. 18. 18:45
 10/25 A kérdező kommentje:
Folytatom. szóval ez inkább apukám ajándéka és biztos ő is örülne, ha ott van anyukám is. Szóval nem leszek önző.
2015. dec. 18. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!