Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vegyek anyukámnak is jegyet?

Vegyek anyukámnak is jegyet?

Figyelt kérdés

Nos elég bonyolult a helyzet. Külön élek rég, anyummal sosem volt túl jó a kapcsolatunk, jó anya volt, de nem értünk egyet szinte semmiben, nem tudok úgy beszélgetni vele, mint apukámmal. Karácsonyra EB focijegyeket veszek. Na és az itt a dilemma hogy vegyek anyumnak is? Jó a házasságuk, biztos örülne ő is, mert mindketten focirajongók. Nem volt még soha Franciaországban, nekem nem megterhelő az az X összeg. Én legszívesebben apukámmal mennék, az ő kedvenc csapata fog játszani, de anyum is szereti őket. Én kevésbé. De nyelvtudás hiánya miatt, megyek én is mindenképp.

Lány vagyok.

2015. dec. 18. 18:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

Ez azért kicsit más mint egy uszodabérlet...felnőttek vagytok ti egyáltalán?

Azt mondod jó anya volt csak nem értetek egyet...én vennék.

Nagyon megbántanád..meg am is..honnan tudod ő nem e az utcákat szeli majd míg ti őrjöngve üvöltöztök?

Vagy miben zavarna ha ő is azt tenné..ne legyél szenya főeg ha neked az nem is összeg...

2015. dec. 18. 18:50
 12/25 A kérdező kommentje:
Jó bevallom, az is eszembe jutott, hogy tudnék mit kezdeni azzal a ca. 300e forinttal, de megviselni sem fog. De mondom, nem leszek önző. Lehet apum sem örülne annyira az ajándéknak, mondogatna, hogy "vajon anya mit csinál?"
2015. dec. 18. 18:59
 13/25 anonim ***** válasza:
46%

ma 18:50

Miben más a színház meg az uszodabérlet? Olyan szempontból, hogy a házaspár egyik tagja külön megy valahova.

2015. dec. 18. 19:05
 14/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk így belegondolva, az hogy anyum is szereti a focit. És főleg arra gondolok, hogy apum szeretné az élményt átélni vele is. Én megmondom őszintén, hogy nem.. de ez nem rólam fog szólni.
2015. dec. 18. 19:08
 15/25 anonim ***** válasza:
50%

most kérdezni jöttél ide, vagy eldicsekedni hogy van felesleges 3 kilód?

mert folyamatosan megválaszolod a saját kérdésed, így abszolút nem értem mit akarsz te itt kérdezni.

2015. dec. 18. 19:33
 16/25 A kérdező kommentje:
Véleményekért jöttem ide, de hamar kaptam rá választ, írtam is, hogy jöjjön anyukám is - kibírom. a 300e meg az anyukám része. És te választ adtál ide vagy csak van pár fölös perced amivel jöttél dicsekedni. Nem kell reakció.
2015. dec. 18. 19:36
 17/25 anonim ***** válasza:
50%

"Nálunk apa kapott uszodabérletet, mert szeret oda járni, anya meg nem, akkor neki minek kéne?"

gondolom, ha anyád is szeretne uszodába járni, akkor nem lenne kérdés, hogy neki is veszel egy jegyet, igy egyutt tudnak "élvezkedni"...

na ugyanez van itt is. a kérdezo édesanyja is szereti a focit..az apja is..bunkoság csak az apjának venni jegyet.

2015. dec. 18. 21:10
 18/25 anonim ***** válasza:
Oké 17-es akkor te kapsz tőlem egy színházjegyet a rokonod meg elviszem a te általad is szeretett hobbid nagy eseményére vagy a kedvenc országod minden zugába...csak hogy értsd a különbséget...
2015. dec. 19. 09:57
 19/25 anonim ***** válasza:

"Oké 17-es akkor te kapsz tőlem egy színházjegyet a rokonod meg elviszem a te általad is szeretett hobbid nagy eseményére vagy a kedvenc országod minden zugába...csak hogy értsd a különbséget..."

amennyiben a szuleidrol van szo és én vagyok az "anyàd" akkor minimum nekem is vegyél "szeretett hobbim nagy eseményére " jegyet.. mert nem csak apàdnak de nekem is foci a mindenem.(amennyiben utàlnàm éls a szinhàz lenne a -hobbim, ugy orulnék a szinhazjegynek..de ha mindketten a csokitortàt szeretjuk az "apàddal" ugy nekem ne vegyél puncsot...apàdnak meg csokit)

igy màr érted?

2015. dec. 19. 10:31
 20/25 A kérdező kommentje:
De anyukámat nem is szeretem, csak eltűröm.
2015. dec. 19. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!