Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vegyek anyukámnak is jegyet?

Vegyek anyukámnak is jegyet?

Figyelt kérdés

Nos elég bonyolult a helyzet. Külön élek rég, anyummal sosem volt túl jó a kapcsolatunk, jó anya volt, de nem értünk egyet szinte semmiben, nem tudok úgy beszélgetni vele, mint apukámmal. Karácsonyra EB focijegyeket veszek. Na és az itt a dilemma hogy vegyek anyumnak is? Jó a házasságuk, biztos örülne ő is, mert mindketten focirajongók. Nem volt még soha Franciaországban, nekem nem megterhelő az az X összeg. Én legszívesebben apukámmal mennék, az ő kedvenc csapata fog játszani, de anyum is szereti őket. Én kevésbé. De nyelvtudás hiánya miatt, megyek én is mindenképp.

Lány vagyok.

2015. dec. 18. 18:06
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Amúgy ez kicsit követelőzés ami te írsz. Az ajándék nem erről szól.
2015. dec. 19. 10:46
 22/25 anonim ***** válasza:

igen, igazad lehet, hogy kovetelozes.

én vennék az édesanyàmnak is jegyet. ennyi a lényeg.

2015. dec. 19. 11:08
 23/25 anonim ***** válasza:
89%

Nem szereted anyádat, "jó anya volt, csak nem értettünk egyet szinte semmiben".. te jó ég milyen lelkivilágod van! :O

Még ha valami pocsék anya lett volna, aki ivott, meg lepasszolt, akkor oké, az igaz,hogy nem kell valakit csak amiatt szeretni ,mert megszült, de azért itt nem erről van szó,csak azért nem szeretni édesanyádat ,mert más,mint te, hát "kedves" vagy, hogy legalább hajlandó vagy elviselni néha...remélem nem tervezel gyereket vállalni soha, nehogy másmilyen legyen,mint te.

2015. dec. 19. 11:38
 24/25 anonim ***** válasza:
kérdező, akkor anyukádnak ne vegyél, ne keserítsd meg a napjait hogy veled kelljen töltenie. Ha ilyen a hozzáállásod, szerintem neki az is ajándék ha nem kell veled lennie
2015. dec. 19. 11:56
 25/25 A kérdező kommentje:
Mi bajotok van azzal, hogy nem szeretek anyámat? Semmit nem tudtok se rólam, se róla.
2015. dec. 19. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!