Milyen idős szülők gyerekeként felnőni?
Én úgy látom higy ez inkább tinikorban jön elő, amikor tudatosul a gyerekekben a szüleik kora.
De az hogy ciki arról meg annyit hogy egy tininek mindig ciki valami a szülei. Ha nem a kora akkor más, pl a súlya, a haja, hogy nem a legmenőbb ruhát hordja... Sorolhatnám.
32. Nem értek egyet azért, mert aki tudatosan vállal gyereket az bizony odateszi magát. Pont a kora miatt. Szerintem jobban is mint egyes fiatalabb szülők.
Nézd meg mennyi gyerek nem mozdul ki otthonról, és éveket tölt a számítógép előtt. Rengeteg fiatal korban lett szülő nem figyel oda az egészségére és már 40 évesen el vannak hízva, cigizik, vagy isznak. Egy tudatosan gyereket vállaló idősebb szülő jobban oda fog figyelni hogy fitt maradjon és a gyereke ne legyen elhanyagolva.
A probléma azokkal az idősebb szülőkkel van akiket váratlanul ért a dolog, van már gyerekük, és már a hátuk közepére kivánják a gyereknevelést. Nekik tényleg nem kellene. Mert ők tényleg nem lesznek különbek.
41!
A te tapasztalatod szerint. Az én környezetemben ez homlokegyenest ellenkezőleg van.
Szar!
én 33 vagyok anyám 72. Régi iskola elvét vallja, sokadik gyerek (más apáktól persze) és az én dolgom őt rendezni. Saját kényelme a lényeg, jól belém verte. Most meg addig szenvedek ettől, még él és még utána is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!