Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak itt olyan szülők,...

Vannak itt olyan szülők, akiknek drogos a gyerekük? Hogyan birkoztok meg a helyzettel?

Figyelt kérdés
2023. febr. 2. 08:02
1 2 3 4 5
 21/50 anonim válasza:
98%
Én csináltam tiniként, akármit mondtak csináltak a szüleim nem érdekelt sajnos.. aztán volt egy unokatesom akivel nagyon jó kapcsolatba kerültem, nagyon szerettem őt felnéztem rá, és ő általa hagytam abba. Mai napig hatalmas bűntudatom van.
2023. febr. 2. 10:04
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem rosszindulatból, de ha van másik gyereked, oktasd ki hogy térjen ki a függő tesó elől ha egy mód van rá. A rokonnál aki kitette a fiát, az előzmény az volt hogy rátámad a húgára amikor az anyja nem adott neki pénzt. Előtte lefutották az addiktológia-elvonó köröket, rohadtul nem segített semmit. Ahhoz a függőnek akarnia kéne gyógyulni, sőt első körben be kéne látnia hogy baj van vele.
2023. febr. 2. 10:06
 23/50 A kérdező kommentje:

Nincs másik gyerek.

Amióta kiderult, azóta állítólag nem csinálja, de nem tudok hinni neki, nem tudok bízni benne. Múlt hét óta jár terápiára

2023. febr. 2. 10:12
 24/50 anonim ***** válasza:
95%
Nincs olyan hogy egyik napról a másikra abbahagyja. Teljesen kizárt, ne is bízz benne.
2023. febr. 2. 10:18
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős lánya drogozott, vagy drogozik mai napig, nem lehet tudni, mert mentálisan sérült lett, viszont nen tartják mindig a diliházban, mikor kint van, mindenkit meg akar ölni, nem szedi a gyógyszereket rendesen stb. A szüleit nagyon megviselte, van egy kisgyerek is, az illető anyja a gyámja, ő neveli.
2023. febr. 2. 11:00
 26/50 anonim ***** válasza:
28%

Az itteni válaszokból is csak az derül ki, hogy az alkoholizmus egy betegség és a pálinka milyen jó dolog, de a füves cigi már a pokolra juttat. Hatalmas a stigma, pedig az alkoholisták sokkal rosszabbak sokszor. És persze azon csodálkozunk, ha valaki drogozik és egyre mélyebbre kerül, amikor az a hozzáállás, hogy egy erkölcsi nulla az ember. De az alkohol persze más.

Nekem van egy unokatestvérem, 40 éves, kb huszonéves kora óta rendszeresen drogozik (hó), de teljesen normális életet él egyébként, vezető beosztásban van egy multinál. A család lenézi őt, persze a 40 éve alkoholista apja szegény beteg ember, akinek mindent el kell nézni.

Amikor egyetemista voltam és sokat jártam bulizni rengeteg embert ismertem meg akik rendszeresen fogyasztanak valamit és akiről a hétköznapokban ezt senki nem mondaná meg. Orvosok, jogászok, vezető beosztású emberek.. szóval erről ennyit.

Akinek ez felőrli az életét annak segítségre van szüksége, mint ahogy valóban az alkoholistáknak is és nem erre a stigmára, hogy buta lecsúszott erkölcsi hulladéknak vannak titulálva.

2023. febr. 2. 11:14
 27/50 anonim ***** válasza:
82%
Itt minden drogos vezető beosztásban van, és milliókat keres....
2023. febr. 2. 11:16
 28/50 anonim ***** válasza:
94%
#3 Kemény... :( Ez egyébként miért van, hogy ha gyerek hívja a rendőröket, akkor nem mennek ki? Én is hívtam már rá apámra, mert elborult az agya és vert engem is, anyát is. Erre azt a választ kaptam, hogy próbáljuk meg egymás között megoldani a problémát, jó? Hát mondom a k.rva anyátokat azt!
2023. febr. 2. 11:26
 29/50 anonim ***** válasza:
93%
Szánalmas amit csinálnak. Értem én hogy benne van a pakliban a gyerekcsíny, de basszus, pont azokat hagyják magukra a zsaruk, akiknek esélye sincs védekezni.
2023. febr. 2. 11:37
 30/50 anonim ***** válasza:
81%

Szülő vagyok, felnőtt kokainozó gyerekem van és igen, vezető beosztásban van, és milliókat keres. Nem élünk együtt.

Az anyagi része érdekel a legkevésbé, látom ahogy zombivá válik, én megy tönkre. Csontsovány és idegbeteg, de a munkáját kiemelten jól végzi.

Nem tudok vele mit kezdeni, felnőtt ember.

Talán az majd észhez téríti - vagy nem - ha sikerül a sírba ásnia, mert már igencsak a végét járom.

2023. febr. 2. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!