Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak itt olyan szülők,...

Vannak itt olyan szülők, akiknek drogos a gyerekük? Hogyan birkoztok meg a helyzettel?

Figyelt kérdés
2023. febr. 2. 08:02
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
89%
De jó, hogy a szülők lettek kérdezve, erre tényleg megjelennek a drogosok bizonygatni, hogy mennyire okés amit csinálnak..
2023. febr. 2. 08:55
 12/50 A kérdező kommentje:
Na igen, 11.... Mondjuk ez is segítség, hiszen úgy tűnik mind szerint jól el lehet titkolni sokáig... Gondolom ott is inkább a szülők naivitása miatt "nem vették észre". Szörnyű szembesülni azzal, hogy a gyereked olyan lett, amilyennek te sosem neveltem, sosem tudtad elkepzelni
2023. febr. 2. 09:02
 13/50 anonim ***** válasza:
70%
Így már nem lepnek meg a válaszok amiket sokszor olvasni az oldalon ha ennyi kemény drogos használja az oldalt, ott nincsenek erkölcsök
2023. febr. 2. 09:05
 14/50 anonim ***** válasza:
94%

Igazából en nem tudtam nagyon sokáig kezelni a helyezettet

És én is nagyon sokáig naiv voltam és nem tudtam hogy ő drogozik

Egyszerűen szörnyű volt maga az érzés hogy olyan lett a gyermekem amilyenné én és férjem soha nem neveltük

Nagyon sokáig egyszerűen el sem tudtam hinni hogy az én kisfiam drogozik.

Igazából nagyon nagyon hosszú az út, nálunk egészen odáig fajult a dolog hogy a saját gyermekem lopott tőlem pénzt sajnos nem is egyszer .

Volt hogy napokig nem tudtam merre van.

És konkrétan mindennét eladta amilye csak volt hogy droghoz juthasson.

Érzelmileg nagyon felkavaró , és konkrétan meg mai napig is sírás kerülhet ha eszembe jut min mentünk keresztül , azt hittem belerokkanok .

Bizalom az egyáltalán nem volt sőt talán soha nem is lesz már olyan mint az elején

4 évig ment ez mire a gyermekemet sikerült rávenni hogy igen is beteg és kezelésekre van szüksége.

Vállalta az elvonót és szerencsére sikerült végleg elfelejteni az az életet .

Viszont a bizalmam nem olyan mint régen , sajnos mai napig van rá példa hogy be megyek a szobájába és kicsit kutakodok nála. Tudom szörnyű anya vagyok ezért mert ilyet csinálok viszont egyszerűen nem tudok 100%-ig megbízni már benne .

2023. febr. 2. 09:12
 15/50 anonim ***** válasza:
89%
Egy távolabbi rokonom ilyen. Nem közeli a kapcsolat, szóval részleteket annyira nem tudok, csak a durvább dolgokat, amiket nem igazán lehet eltitkolni. Nem is tudtuk, hogy baj van, amíg a srác el nem tűnt. Közben a szülők szétmentek, az anyja felköltözött pestre, de az apja végig kereste. Azt hiszem 5 év után valahol külföldön találta meg, akkor haza hozta. Az apja szerette volna, ha elvonóra megy, de akkor újra megjelent az anyja, követelte, hogy váljanak el hivatalosan is. Gyakorlatilag teljesen kisemmizte az apát, mert azzal zsarolta, hogy a fiuk vele megy pestre és ha nem lesz pénze, akkor nem tud neki segíteni. Szerencsétlen ember azóta teljesen meg van roppanva. A exneje meg a gyerek azóta persze megszakították vele a kapcsolatot. Az a szomorú egyébként, hogy szinte biztos vagyok benne, hogyha a srác egyik nap megjelenne, akkor simán adna neki még pénzt.
2023. febr. 2. 09:15
 16/50 anonim ***** válasza:
32%

Na de mit drogozik, vagy ezt hogy kell elképzelni?

Mert egy pár füves cigitől bulikban én sem esnék hasra.

2023. febr. 2. 09:39
 17/50 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos a drogosok olyanok ahogy az itteni néhány válasz mutatja : azt hiszik normálisnak tűnnek, és "nem nagy ügy" amit csinálnak. A családjuk meg belerokkan. Nem az én gyerekem, rokoné drogos: odáig jutottak hogy kitette az anyja, mert meglopta őket, és erőszakos volt ha nem jutott pénzhez. Néha látom a srácot, hajléktalan. Soha nincs észen gyakorlatilag. Gondolom most is másoktól lop, ahogy a családjával is tette, mert valamiből fizeti azt a szart amivel mérgezi magát
2023. febr. 2. 09:45
 18/50 anonim ***** válasza:
91%
Hozzátenném a kitett srác is fűvel kezdte.....
2023. febr. 2. 09:52
 19/50 A kérdező kommentje:

16!

Kokaint szív

2023. febr. 2. 09:53
 20/50 anonim ***** válasza:
94%
Vagyis veszélyes a családjára, akármikor életveszélyesen erőszakos lehet.
2023. febr. 2. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!