Vannak itt olyan szülők, akiknek drogos a gyerekük?
Hogyan birkoztok meg a helyzettel?
Mivel kb mindenki drogozik, így elég sok ilyen szülő van. Reszkető drogosok, de persze a túlsúlyosokat kritizálják, hogy nincs akaraterejük. :D
Vicc, vicc, viccecske.
2023. febr. 2. 08:07
2/50 A kérdező kommentje:
Mellőzzük a baromkodast, egyeske
A testvérem az. Évekig próbált neki segíteni anyám, elvonóra küldeni stb. Az ilyen rehabilitációs intézetekben csak rosszabb lett, szerzett hasonló gondolkodású barátokat, megszöktek és együtt bulizgattak, drogoztak. Amikor kellett pénz, hazament mindenki.
6 éves koromtól 18 éves koromig ez ment. Hazajött, leszedett minket pénzzel ilyen-olyan ürüggyel, elverte a pénzt majd újra...ha nem kapott pénzt akkor verekedett, erőszakkal elvette/vitte a házból amit el tudott adni. Ha egyedül én voltam otthon akkor nehéz volt megállítani. Nekem nem jöttek ki a rendőrök, ha telefonáltam.
Végül elköltöztünk, nem tudja a címet. Pesten csövezik, drogozik azóta is (5 éve). Nem akar leszokni. Remélem megdöglik
2023. febr. 2. 08:13
4/50 A kérdező kommentje:
Köszi, 3. Ezek szerint a te szüleid megszakitottak vele minden kapcsolatot. Beszélnek rola? Voltak esetleg valamiféle terápián, vagy segítő csoportban?
En nem szulo vagyok hanem egy ilyen "rossz gyerek".. de mar felnottem. A szuleim sose tudtak. Ugyanugy jartam suliba, edzesre meg minden. Eleinte csak bulikba kesobb mar otthon is mikor elaludtak vagy nem voltak otthon. Sokmindent kiprobaltam. Mar kulon elek, de ez nem valtozott.. Nekem sose hatott negativan az eletemre, kivulrol meg se lehet mondani. Kijartam a sulit, jol keresek, tizeneve sportolok. De eleg sok olyat lattam akik szetcsesztek az eletuket, nem ment nekik minden egyszerre..
2023. febr. 2. 08:20
Na a sok drogos már jön bizonygatni, hogy óóóóóó rajta nem látszik :D
Istenem, de szórakoztatóak ezek a lumpenprolik. jobb, mint egy papagáj vagy hörcsög. Lehet veszek egyet itthonra.
2023. febr. 2. 08:27
7/50 A kérdező kommentje:
5!
Hát az én gyerekemen látszik... Sokáig nagyon naiv voltam, azt hittem "csak" iszik a barátaival, hogy azért viselkedik úgy, ahogy, mert kamasz, stb.
Én füves vagyok. Anyumat már nem zavarja, mert látja, hogy teljes életet élek, nem vagyok másra utalva, nem csöveskedem, csak a nap végén ellövök pár cigit.
Az elején zavarta, de gondolom a szokásos “belépödrog” meg hasonló hülye dumák miatt.
2023. febr. 2. 08:45
Jaa, a legtobb ilyen sajna. En lassan 10 eve csinalom. Nekem szigoruak voltak a szuleim, rossz jegyek miatt is megoltek volna nemhogy emiatt 😀 Mindig nagy volt az elvaras sportban es tanulasban. Versenyszinten sportolok tini korom ota es kozepesnel se volt rosszabb jegyem sose. Valszeg emiatt tudtam tartani az egyensulyt.. marmint azert eleg sokmindent, sokszor nem is keveset hasznaltam, de megis ra tudtam venni magam h felkeljek reggel elvegezzem a dolgaim es csak azok utan szabadidoben csinalni
2023. febr. 2. 08:47
Az öcsém ilyen. Még mindig otthon lakik, anyám pénzeli titokban. Annyi a szerencsénk, hogy az öcsém nem agresszív. 15 éves kora óta iszik és drogozik, egyre több egészségügyi baja van, de még mindig él. Anyám ápolja, ha túlszívja magát, mentőt hív hozzá. Betegségként kezeli ezt az egészet. Volt elvonón többször, volt börtönben, de semmi sem változott. Öcsém így érzi jól magát, úgyhogy nem is fog változtatni. Én elköltöztem, családom lett, de rendszeresen járunk hozzájuk. Én nem szeretném elveszíteni anyukám az öcsém miatt. Valahogy beletörődtünk már. Ami előny, hogy nem mindennap KO a tesóm. Most lett 37 éves.
2023. febr. 2. 08:49
Kapcsolódó kérdések: