Milyen csalad ez?
21-esre ne hallgass, mert marhaság amit ír!
Nem kötelezhetik a famíliádat fizetésre.
Tőlem kaphatsz empátiát, mert 28 éve vagyok kerekesszékes mozgássérült.
Nagyon megkérlek, hogy ezt a gusztustalan magyarozást fejezd be, nem az ország tehet róla, hogy 5x kellett téged INGYEN(!) műteni, mert ilyenre sikerültél sajnos és kapsz az adófizetők pénzéből havi 80 ezret úgy, hogy eddig te még ennek az országnak az asztalára semmit nem tettél le és ahogy elnézlek nem is fogsz!
...
A korod miatt nyilván nincs önálló lakásod, ezért nem igazán értem, hogy miért nem opció az otthon?
A SZOCIÁLIS(!) otthon NEM 3-4 ezer naponta, van akinek teljesen ingyenes, azért SZOCIÁLIS. (Jövedelemhez szabják a díjat)
Amellett ezek nem börtönök, szabad kijárásod van, csak ezt az otthonnal kell egyeztetni, illetve tudatni.
Sőt, dolgozni is eljárhatsz, 23 évesen nem tilos!
Mi a bajod vele amúgy?
Kapsz enni-inni, mosnak és takarítanak rád, fedél lesz a fejed felett, aztán ahogy alakul az életed ott maradsz, vagy elmész és élsz a lehetőségeid szerint.
Tényleg nem értlek!
Sajnállak az állapotod végett.De hiába elkeseredéssel és nèmi aroganciával nem tudsz labdába rúgni.Az ember túlélő!Megpróbálja a hejzetből kihozni a legjobbat.(Most is laksz valahol!!)Akani akarjál ne vàlogas.
Nem bántak veled szépen a szüleid de valahogy én úgy érzem te sem vagy ebben ártatlan.
Tudod az erdöből úgy jön vissza a vízhang ahogy oda bekiabálunk.
Szerintem az állapotod végett elég kiállhatatlan lettél.Amivel első sorban magadat másodsorban a környezetedet bünteted!Szerintem rád férne egy jó szihológus a saját érdekedbe hogy a lelked meggyógyuljon attól a tested is jobban fogja magát érezni.
Rokknat, te írástudatlan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!