Milyen csalad ez?
"Szoval en nem csinaltam semmit.:
Gondolom a családodnak is ezzel lett tele a fsza, hogy te 23 éves korodig nrm csináltál semmit :D
Vannak olyan cégek, amelyek kifejezetten megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatnak.
Mint pl. ez:
Menj be a családsegítő szolgálathoz és ott kérj segítséget, hogy a te lakóhelyedhez legközelebb hol van ilyen cég.
" Dolgozni akarok, a csaladom dontotte el, hogy en otthonba megyek."
ILYEN NINCS, cselekvöképes felnöttet nem tehetnek otthonba a beleegyezése nélkül.
Kérdező: MEOSZ-tól vagy mozgássérültekkel kapcsolatos Facebook csoportban kérj segítséget például.
Itt empátiát ne várj sajnos, vagy azt, hogy átérzik helyzetedet. Általában rosszindulatú előfeltételezések vannak, ahogy láthatod.
Ismertem olyat, aki az ötödik osztály után azért nem járt iskolába, mert a családtagjai nem tudták ezt megoldani/nem vitték el (súlyos, ágyhozkötött mozgássérült volt).
Esetedben nem tudom mi a helyzet, de ilyen hátrányokkal nem egyszerű semmi, mert másokra lehet ráutalva az ember.
Nem az első poszt..
Már írtam, akivel így viselkedik a család, annak rendszerint oka van..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!