Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél, ha anyád benyitna...

Mit tennél, ha anyád benyitna minden szobába és körülnézne?

Figyelt kérdés
Alapvetően ez nem probléma, ha gyerek vagy... De! Családos nő vagyok és amióta új házba költöztünk és méltóztatik eljönni ( előző lakásba nem jött,mert messze lakunk... Sosem hívtam csak beállított), bemegy minden szobába körülnézni. Ezt úgy értsétek, hogy a rumli szobába is. Múltkor ilyet szól, hogy már nincs akkora kupleràj. Konkrétan ott tartok, hogy elküldöm a picsàba. Egyszer már mondtam neki, hogy ne járkàljon össze vissza. Erre az volt a reakciója, hogy én is ezt csinálom ha hazamegyek. Én egy szóval nem mondom, hogy kupi van és nem nyáladzok össze mindent. Úgy viselkedik,mintha az övé lenne. Pedig mi lakunk itt majd egy éve. Ő akarta berendezni. Mondtam, hogy nem kell segíteni ez a miénk, a MI ízlésünket kell tükrözie. Múltkor már a férjem szólt be neki, hogy nyugodtan pakoljon össze, ha nem tetszik.
2023. jan. 24. 18:56
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Nézd én már a közép korosztályhóz tartozom a férjemmel rengeteget melózunk.Anyukám 77 éves nem lakik nálunk de kulcsa van hozzánk minket nem zavar ha bemegy a házba.Söt van hogy takarít főz valamit.(Megjegyzem semelyikünk nem várja ell tőle)Van hogy ő máskép gondol dolgokat de lábújhegyen elmondom hogy én vagy mi ezt máskép akarjuk de soha nem dúrván.Hálás vagyok neki és a jó istennek hogy van nekem nekünk.De mindenki más!
2023. febr. 1. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!