Mit tennél, ha anyád benyitna minden szobába és körülnézne?
"Sosem hívtam csak beállított"
Nagyon egyszerű: nem kell beengedni.
Szívesen
Én örülök hogy nekem normális szüleim vannak és anyósra, apóssal sincs ilyen gondom. Főleg hogy nálatok is ez van kérdező, meg ismerőseim közt is vannak ilyen családok ahol szintéán vagy a szülők vagy anyósék szeretnek kíváncsiskodni meg ok nélkül beállítani meg kötekedni, beleszólni, és itt is láttam jó néhány ilyen jellegű kérdést.
Én közölném vele a tényeket hogy ha nem tetszik akkor nem kell ide jönni.
Nálunk legalább ebből nincs vita mert nem szólnak bele semmibe.
Amikor megvettük a házat megnézték átalakítás meg felújítás előtt, a munkálatok alatt, meg azt amikor már minden kész volt amit akartunk. Hozzánk soha sem jönnek hivatlanul vagy előzetes szó nélküól pedig anyósék 3 háznyira laknak. Ha tanács kellett akkor kértünk és adtak, volt amit megfogadtunk, volt amit nem, de tiszteletben tartották, nem tették szóvá hogy mi az hogy nem fogadjuk meg. Én szüleim ritkán járnak ide mert messze laknak és nincs autójuk, anélkül elég macerás ide eljutni onnan. De ez mindegy.
Te sem mersz...
Miért kell kapcsolatot tartani olyanoknak, akik nem szeretik egymást?
Én azt nem értem, hogy mi az, hogy beállít?
Hozzánk az állít be, akit beengedünk.
Van zár az ajtón és kulcs is van hozzá és azt el is szoktuk fordítani.
Be kell rúgni az ajtót, ha valaki akaratunk ellenére be akar jutni. Vagy berobbantani. Anyuka karatés, vagy tekes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!