Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen márkájú (női) karórák...

Milyen márkájú (női) karórák között érdemes körülnéznem, ha 100k alatt szeretnék elfogadható minőséget?

Figyelt kérdés

Szeretnék valami egyszerű, elegáns, letisztult kinézetű női karórát.

Nem akarok százezreket rákölteni. Semmi extrát nem várok el, mutassa az időt megbízhatóan és ne menjen tönkre 2 év után.

Abszolút nem ismerem a márkákat, az eddigi egyetlen karórám egy kínai rolex replika volt kamaszkoromban. :D

Milyen márkák vannak, amik megfizethetőek és ahhoz képest jó minőségűek, megbízhatóak?

2022. jan. 27. 10:24
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Nekem régóta van egy fossil órám, nagyon meg vagyok elégedve vele, elem cserén kívül más tennivalóm még nem volt vele. 25-60 ezer közt találsz sokfélét a márkán belül.
2022. jan. 27. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

100 forint alatt szerintem találsz Doxa órát.

Svájci karórák, többségében egyszerűek, letisztultak.

100%, hogy ezt a márkát valsztanám.

2022. jan. 27. 11:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindent megnézek amiket írtatok - jöhetnek még más tippek is, ha valaki tud még ilyen márkákat. :)
2022. jan. 27. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem Obaku órám van, 50 ezer volt, hibátlan.
2022. jan. 27. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Roamer,Citizen, Tissot
2022. jan. 28. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!