Milyen telefont/notebookot vegyek... titeket is idegesítenek az ilyen kérdések? Szerintem a többségük ért hozzá valamennyire, csak lusta körülnézni.

Figyelt kérdés

Ráadásul sokszor szinte semmit sem adnak meg elvárásként. Helyette mi nézzük meg azokat az oldalakat, ahol lehet szűrni jellemzőkre. Esetleg utána meg sem köszönik a segítséget.

Az nem opció, hogy nem kell válaszolni, tovább lehet menni a következőre, mert nem ez volt a kérdés.

2022. aug. 4. 11:42
A kérdező szavazást indított:
Igen, zavarnak
Nem zavarnak
10 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Engem nem zavar ha normális a kérdés.

Ha csak bedobja a közösbe hogy ájfón vagy android az szándékos oda nem is írok. Dob egy keretet akkor próbálok segíteni.

2022. aug. 4. 11:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavarnak. Feltéve, ha pontosan van megfogalmazva. Mire használná, mennyi a kerete, esetleg márka megkötés(ek).

Akinek ehhez nincs türelme az úgyse válaszol. Akinek meg van az leírja.

Megköszönni pedig csak illem, nem kötelesség.

2022. aug. 4. 12:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
engem az itt feltett kérdés zavar.
2022. aug. 4. 12:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

... már 3 válasz volt,

és még nem köszönted meg !

2022. aug. 4. 12:18
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 Nagyon vicces. Nem fél óra után szoktam ezt hiányolni. Nem az volt a problémám, hogy ezt nem hamarkodják el, hanem hogy egyáltalán, ami szerintem elvárható lenne ilyenkor. Ilyen hozzáállással gondolom rád is ez a jellemző.
2022. aug. 4. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

hát már elmúltam 18 , el tudom dönteni melyik mobilt, milyen kp. vagy részletre vásárolok.

itt csak egyedül téged zavarnak az ilyen kérdések, mint kiderült a szavazás állása szerint.

2022. aug. 4. 14:18
 7/11 anonim ***** válasza:
2022. aug. 4. 14:23
 8/11 A kérdező kommentje:
#6 Ez igaz, de még 3 óra sem telt el. Mindenesetre a tendencia erre utal, elismerem.
2022. aug. 4. 14:25
 9/11 A kérdező kommentje:
#7 Írta, hogy nem nagyon ért hozzá, ez mentő körülmény :) Felőlem linkelhetsz még, nem izgat. Van választék.
2022. aug. 4. 14:27
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

#4 Látod, megy ez :)

2022. aug. 5. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!