Téged nem idegesítenek az ilyen kérdések?
Pl: Hogyan lehet kiflashelni, és mennyiért az xboxomat?
Ps2 chippelés?
PSP törés?
Ezektől Én falra mászok... Már 10000000000* fel lettek téve... Nem tud utánaolvasni a hülyegyerek?
Amúgy meg vedd a játékokat, ne lopj mert a fejlesztő sem levegőböl él... Ha apád munkájáért nem fizettek volna, akkor érdekelt volna hogy a másiknak nincs pénze? Nem hiszem, mindenkinek van pénze, csak letölteni egyszerűbb.
de,csak sajnos nem tudok mit tenni ellene:)
Sok kérdés idegesít,de ez van:D
Hat nehez kerdes (es mint ahogy mondtam, en eredetibe veszem meg a jatekokat), de az a lopas, amikor az eredeti eltunik.
Letoltesnel csak 1 masolatot "lopsz" el, de anyagi kart nem okoz, 1 ft-ot sem, csak epp nem hoz hasznot.
Ez miatt nem sorolnam be lopasnak, viszont nem tudom, hogy minek kene mondani.
A masik viszont hogy az igazan nagy jatekoknak mar az elso heten megterul a koltsegvetesuk, tehat hiaba a tobb ezer "rablo", ugyanugy folyt nekik be profit, es akinek igazan tetszett a letoltott, es anyagilag megteheti, az ugy is megveszi kesobb.
Na de mindegy, most nincs idom errol beszelni, meg engem ugysem erint a tema (bar jatekon kivul minden mast letoltok).
Eljenek a hackerek es azokat kind akik netrol szedik le a jatekokat!Ha apam lenne a fejleszto akkor sem erdekelne!
Senki sem lehet annyira huje ,hogy minden nap vesz egy jatekot 18 ezer forintert...!
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:38
Ajánlom nézz fel a www.nowarez.hu -ra és ott tekintsd meg a .pdf fájlt, hogy miket írnak le.Tudod, ha sokan letöltik a játékot akkor a fejlesztők csődbe mennek, és az neked lesz köszönhető, ezáltal nem lesznek újabbnál újabb játékok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!