Mit tennél, ha anyád benyitna minden szobába és körülnézne?
Hát ha a férjed beszólása sem használt, valószínűleg neked id többször kell szólni.
"Anyukám, ülj már le a kanapéra, és viselkedj vendégként, légy szíves, legközelebb meg egyeztetés után gyere, vagy zárva fogod találni az ajtót."
Ha az enyém nyitna be a szobákba és pillantana körbe, nem zavarna, mert ő nem olyan céllal tenné, mint a te anyád, csak olyan "megnézem már, mégis hol és hogyan laktok, vagy változott-e valami" jellegű kíváncsisággal tenné. Ahogy én is szétnéznék nála, ha másik lakásba költözne, mert érdekelne hogy milyen.
De ha ő is úgy nézne szét mint egy ellenőr, és azt vizslatná és bírálná, hogy neki tetszik-e, vagy eléggé rendben tartjuk-e, az pont úgy idegesítene, mint téged.
Mivel te nem vagy mimóza, és már eleve nem esik nehezedre kifejezni felé, hogy az agyadra megy, a 11-es és 12-es javaslatait ajánlanám én is.
Nagyon egyszerű: nem kell beengedni.
Vagy bezárni minden ajtót, szerintem nagyot nézne mikor nem nyílna… legalább abbahagyná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!