Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél, ha anyád benyitna...

Mit tennél, ha anyád benyitna minden szobába és körülnézne?

Figyelt kérdés
Alapvetően ez nem probléma, ha gyerek vagy... De! Családos nő vagyok és amióta új házba költöztünk és méltóztatik eljönni ( előző lakásba nem jött,mert messze lakunk... Sosem hívtam csak beállított), bemegy minden szobába körülnézni. Ezt úgy értsétek, hogy a rumli szobába is. Múltkor ilyet szól, hogy már nincs akkora kupleràj. Konkrétan ott tartok, hogy elküldöm a picsàba. Egyszer már mondtam neki, hogy ne járkàljon össze vissza. Erre az volt a reakciója, hogy én is ezt csinálom ha hazamegyek. Én egy szóval nem mondom, hogy kupi van és nem nyáladzok össze mindent. Úgy viselkedik,mintha az övé lenne. Pedig mi lakunk itt majd egy éve. Ő akarta berendezni. Mondtam, hogy nem kell segíteni ez a miénk, a MI ízlésünket kell tükrözie. Múltkor már a férjem szólt be neki, hogy nyugodtan pakoljon össze, ha nem tetszik.
2023. jan. 24. 18:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%
Nem való. Mamámnál olyan, mintha otthon lennék, de akkor is mindig megkérdezem, hogy bemehetek-e a szobába...
2023. jan. 24. 21:59
 22/31 anonim ***** válasza:
77%
Ha ahgyjatok csinalni fogja.
2023. jan. 24. 22:35
 23/31 anonim ***** válasza:
68%
Beengedni muszáj hiszen gondolom látja,hogy otthon vagytok az meg eléggé ciki ha a saját anyukádat nem engeded be.Én biztosan bezárnám az összes szoba ajtaját és akkor már nem tud bemenni vagy megmondom neki,hogy fejezze be,mert ha nem akkor nem jöhet át többet.
2023. jan. 24. 22:41
 24/31 anonim ***** válasza:
86%
Jó ötlet bezárni az ajtókat. Ha ebből sem érti, akkor mond meg neki, hogy ez a ti házatok, ne csinálja, vagy nem jöhet át. Amúgy is milyen dolog már a felnőtt gyerekem házát feltúrni...
2023. jan. 24. 22:52
 25/31 anonim ***** válasza:
87%
19, csak marha szar amikor folyton beleköt mindenbe, anyám dettó ugyan ez. Mindegy, milyen a lakás, neki undorító kupi van...
2023. jan. 25. 01:13
 26/31 anonim ***** válasza:
86%

"Hahóóó nagy tanácsosztogatók! Feltűnt, hogy a saját anyjáról beszél ilyen undorító stílusban, magas lóról ez a beképzelt, tiszteletlen liba????

Egy édesanya mióta vendég a saját gyerekénél? Miért kellene engedélyt kérnie a nagyságos asszonytól, hogy körbenézzen? Nem érzitek milyen gusztustalan, gyomorforgató ez a stílus, ahogy gyűlölködve fröcsög és itt várja, hogy kórusban utáljátok a saját anyját? Persze, osszatok tanácsot ti, akiknek mind keserű élete van azért, hogy másnak is az legyen. A kérdezőnél már a tanácsosztogatók undorítóbbak ebben az egészben.

Nézzél inkább magadba és fogadj el kritikát és tanácsot attól, akinek az életedet köszönheted te nagyon tökéletes!"

Juj a titkosügynök anyóspajti hogy megsértődött! Idáig elfröcsögött a nyálad a képernyőn keresztül.

Tisztázzuk:

- Az édesanya minden esetben vendég a saját lányánál, amennyiben már nem egy fedél alatt laknak. Külön család, amit illik tiszteletben tartani még a legnagyobb pofájú kaffogó sárkánynak is.

- Ennek köze nincs az utálathoz. Alapvető tisztelet. Csak az ilyen primitív prolik, mint te, nem értik.

- A kérdező anyja tiszteletlen, bunkó, tahó. Az ilyennel nem lehet finoman beszélni, mert amint a mellékelt ábra mutatja: túl sötét ahhoz, hogy felfogja. Az ilyet csak idomítani lehet, másból nem ért.

- Attól, hogy te egy sötét agyú szar vagy, még mások élete nem keserű. Én pont azon akadok ki, hogy mások így élnek, és noha nem ismerem a kérdezőt, ismeretlenül is felbasz a dolog. Nyilas vagyok hatalmas igazságérzettel. Én ezt nem tűrném el.

2023. jan. 25. 04:18
 27/31 anonim ***** válasza:
76%

Miért engeded be? :D Én azt, aki olyan pfátlan, hogy "random beállít" azzal a lendülettel küldöm is haza.

Volt, aki vernyákolt, mondván, egyórát utazott - hát, kedvesem pisilni elmehetsz, de most szépen utazol haza.

Visszahallottam, hogy mekkora praszt vagyok, amirét még egy kávéval sem kínálom meg, de bocs, aki veszi a bátorságot, hogy a tudom nélkül "csak úgy beállít", az számoljon vele, hogy engem meg nem érdekel és egy kávéfőzés erejéig SEM pattogok neki.

2023. jan. 25. 08:08
 28/31 anonim ***** válasza:
90%

19-es, nagyon vicces :D Tehát, hogyha te épp szexelsz a pasiddal-nőddel, akkor se gáz, hogy anyád random beállít, hisz "úgysem vendég".

Persze-persze, szerintem meg megenne az ideg, ha ez így történne.

Vagy valóban megalkuvó vagy, aki nem képes a határmeghúzásra.

2023. jan. 25. 08:10
 29/31 anonim ***** válasza:
85%

Beengedni muszáj hiszen gondolom látja,hogy otthon vagytok az meg eléggé ciki ha a saját anyukádat nem engeded be - nem, NEM muszáj.

Van saját életem, amibe nem fér bele, hogy bárkit csak úgy beengedjek - főleg, mert ha egyszer megteszem, feljogosítva érzi magát, hogy eztán akármikor betoppanjon.

Nem, aki bejelentés nélkül jön, ha apám, ha az öcsém, stb, szépen megy haza.

2023. jan. 25. 08:11
 30/31 anonim ***** válasza:
82%

Az a baj, hogy sokan felnőtt, családos emberként is aszerint gondolkoznak, hogy juj-juj mit fog szólni anya ehhez, vagy ahhoz, ha meglátja?

Meglátja és akkor mi van?

Sajnos az én anyám már nem él, én nagyon szerettem.

De feltételezve, hogy él, felőlem az anyám bejárhatná a lakásomat, még a szekrényekbe, vagy az ágy alá is benézhetne. Ha rend van és tisztaság, akkor az van, ha éppen kupi és por van, akkor az van, nem érdekel.

Ha megjegyzést tenne pro vagy kontra, azt éppen az aktuális hangulatom szerint reagálnám le, a kritikára azt felelném, hogy "Köszi, ha zavar megcsinálhatod, felhatalmazlak!"

És a váratlan látogatások:

Hozzám csak olyan jöhet bármikor is, akit szeretek, de legalább kedvelek.

Ha ráérek, akkor örülök, ha nem érek rá, akkor azt megmondom.

De nem jellemző a mi köreinkben csak úgy betoppanni bárkihez is.

2023. jan. 25. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!